Geacht bestuur (13-09-2005)

Hierbij laat ik weten dat ik komende vrijdag  – geheel tegen mijn gewoonte in -  de jaarlijkse algemene ledenvergadering niet zal bezoeken. Door al die heftige reacties op mijn laatste column ben ik bang dat ik tijdens die bijeenkomst door met broodmessen en deegrollen gewapende dames wordt aangevallen. Derhalve neem ik vrijdag een vliegtuig naar een ver buitenland om pas terug te keren als de gemoederen wat zijn bedaard.

 

Met mijn gewraakte column heb ik, net nu het in de dameshoek wat rustiger was geworden, weer veel  ophef veroorzaakt en dat was niet de bedoeling. Ik ben blijkbaar op veel tenen gaan staan en heb zout in open wonden gestrooid. Laat echter duidelijk zijn: ik heb met dat stukje geprobeerd grappig, kritisch en irritant te zijn. Maar ik heb niemand willen kwetsen en twijfel al helemaal niet aan ieders goede bedoelingen, zeker niet aan die van de dames TC.

 

Dus, geacht bestuur, mijn excuses als het wel zo over is gekomen. 

 

Tenslotte. Er is mij hier en daar  kwalijk genomen dat ik heb geprobeerd de vergeten uitdrukking ‘het zwakke geslacht’ nieuw leven in te blazen. Maar, geacht bestuur, dat was echt niet serieus bedoeld hoor. Om mijn hoge dunk van het vrouwelijke soort te onderstrepen wil ik u hierbij de ledenvergadering het volgende voorstellen. Ik vind dat we, met ingang van volgend seizoen, gemengd moeten gaan volleyballen. Gewoon drie vrouwen en drie mannen in de basis en een libero naar keuze. Bij het korfbal gaat zoiets ook erg leuk en het biedt in organisatorisch opzicht talloze voordelen. Als wij er een succes van maken, volgt de rest van Nederland vanzelf.  Deze club moet maar weer eens voorop lopen in de vaart der volkeren. Vrijheid en gelijkheid voor broeders en zusters!  

 

Van harte hoop ik dat uw bestuur dit voorstel vrijdag in stemming brengt. Voor de uitslag ben ik per SMS bereikbaar.

 

Willem Held

0
0
0
s2smodern
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)