Duizend (19-05-2006)

Diverse onderwerpen schieten door mijn hoofd als ik me voorneem dat ik maar weer eens zo’n stukkie voor onze site moet gaan schrijven. Weet je wat? Ik pak ze allemaal even bij de kladden.

 

  1. Het jaar 2010 nadert met rasse streden. Jawel, dan bestaat SSS vijftig jaar. Natuurlijk moeten we iets geks., iets groots, iets unieks doen. Bijvoorbeeld: kampioen van Nederland worden, onszelf met een knalfeest opheffen of het duizendste lid begroeten. Ik stel voor dat we volgend seizoen nog wat brainstormen met de benen op tafel om daarna met de voorbereidingen te beginnen.

 

 

  1. Dieptepunt van het afgelopen seizoen: Deelname van ‘SSS heren jong’ aan het oudejaars toptoernooi in Apeldoorn. Onze zogenaamde talenten presteerden slecht en maakten er onder de naam van onze club een zooitje van. De trainer van de aanwezige nationale jeugdploeg spreekt er nog steeds schande van. Typisch geval van: je goeie naam te grabbel gooien.

 

     

  1. Of we het leuk vinden of niet: beachvolleybal wordt steeds populairder. Eigenlijk moeten we zo snel mogelijk een eigen ‘beachtak’ in het leven roepen voordat één of andere commerciële ‘funondernemer’ ons voor is. Er moet nog even wat ruimte gevonden worden voor een flinke zandbak vlakbij onze sporthal. Zo kunnen we zomers ook nog met onze kantine verdienen….

 

 

  1. Over SAM SAM gesproken; soms heb ik er zo’n honger en dorst. Er is meer uit onze kantine te halen dan we nu doen en dat schijnt ook wat te maken te hebben met het gebrek aan barvrijwilligers. Ik zou zeggen: gooi het eens over een andere boeg. Niets meer vragen, maar eisen! Iedere senior die in de Oosterboshal traint of speelt gewoon drie bardiensten per jaar laten draaien. Wie dat niet wil: 300 euro extra betalen of royeren.

 

  1. Laatst een verhaal in de Volkskrant gelezen over het verenigingsleven anno 2006. Moraal: Sportverenigingen kunnen alleen overleven door fundamentele keuzes te maken. De volgende vraag moet beantwoord worden. Zijn onze leden betrokken lid óf betalende klant? Wat zijn SSS-ers eigenlijk? Volgens mij moeten ze gemiddeld gezien veel meer doen als ze betrokken leden zijn. Of gewoon veel meer betalen wanneer ze zich een  klant voelen die op de wenken moet worden bediend.

 

       

  1. Tja, er zijn in het afgelopen seizoenen een beetje veel van onze damesteams gedegradeerd en een beetje weinig gepromoveerd. Ik wil nu graag wat troost bieden en iets opbeurends daarover opschrijven. Maar het lukt niet. NOU IS HET GENOEG GEWEEST MEIDEN.  NIET MEER ZEIKEN MAAR VOLLEYBALLEN!.

 

 

  1. Nu ik er over nadenk: duizend leden is mogelijk in 2010. Maar dan       moeten we op korte termijn fuseren met SDS. Ik meen echt dat dit verstandig zou zijn. Grote clubs hebben de toekomst. Meer leden betekent meer goeie mensen voor het kader, meer talent, meer financiële slagkracht, meer aanbod op elk niveau. Bij die fusie verzinnen we wat mij betreft een nieuwe naam. De club is namelijk nu al veel mooier dan de huidige naam doet vermoeden.          

 

Willem Held

BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)