Het beste team van SSS (27-02-2007)

De verkiezing van het beste team van SSS was niet moeilijk, zo merkte ik bij mijn verre van diepgaand onderzoek. Een team met ongekende uitstraling gaat met de eer aan de haal. Een team ook waaraan alle andere teams van deze club een voorbeeld kunnen nemen. Een team met een toptrainer; tenminste zo ziet íe er uit.

 

Dames Trim dus.

 

Dames Trim trimt iedere dinsdagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in de Oosterboshal. Tijdens de trainingen is iedereen altijd uniform gekleed (echt waar).  Deze gewoonte hebben alle zwaar gesponsorde topsportteams, maar ons Dames Trim dus ook. Volgens mij mag je daar gewoon niet mee doen wanneer je het verkeerde shirt bij je hebt.

 

Zomaar een dinsdagavond, een paar weken geleden. Het is erg rustig om half tien in de Oosterboshal. Heren Trim trimt niet omdat er maar drie trimmers zijn komen opdagen. Heren 4 komt ook niet opdagen vanwege een druk programma die week. Tweederde van onze superhal staat leeg terwijl rond die tijd twee trouwe SSS-teams in de Lijsterhof trainen die dat liever in de eigen hal zouden doen.  Maar het voltallige Dames Trim trekt zich van al dat slappe gedoe niets aan en knalt er vrolijk op los.

 

En natuurlijk doet dit gezelschap na iedere training wat eigenlijk ieder team zou moeten doen. Voor zover ik het kan inschatten neemt Dames Trim tegen kwart over elf voltallig plaats rondom een paar tafels en kletst er lustig op los. Minstens twee keer komt dan het moment waarop de barkeeper van dienst met angst en beven heeft gewacht. De Dames Trim gaat bestellen. Eén bier, één rode wijn, drie thee, één gewoon glaasje water, twee flesjes water, één cassis, twee fanta, één gewone cola, twee cola-light, één ijsthee met citroen en één seven-up met een rietje. En de keuken zal wel weer niet open zijn dus doe er maar tien zakjes chips bij.

 

Het komt inderdaad door Dames Trim dat de animo om dinsdagavond bardienst te draaien wat afneemt. Maar dat is – voor zover ik het kan overzien – het enige minpuntje van het beste SSS-team.

 

Willem Held

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)