Een nieuwe lente (11-05-2007)

Vaak wil ik in deze rubriek een beetje zeuren over alles wat mis is binnen SSS.


Maar nu even niet!


Hoogste tijd om te benadrukken dat ik deel mag uitmaken van één van de beste volleybalclubs van Nederland. Als de voortekenen niet bedriegen, worden we alleen maar beter. De nieuwe lente is begonnen. Er zijn volop signalen die duiden op groot elan, grenzeloze ambities en nakend succes.


Ik noem maar:

Tijdens de clinic met de mini’s kwam ik er weer achter dat we barsten van het talent.  En onlangs zag ik ook een heus beleidsplan voor de jeugd langskomen. Dat zal niet in een la belanden maar als leidraad dienen voor een veelbelovende toekomst.


Met onze mannen spelen we volgend seizoen historisch hoog. Een team in de B-league, een team in de eerste divisie en een team in de tweede divisie. En nu geen gepieker of we dat allemaal wel kunnen halen en betalen. Gewoon er voor gaan, op alle fronten.


Laatste nieuws: heren 5 is gepromoveerd en speelt volgend seizoen samen met heren 4 in de promotieklasse. Bedenk dat veel clubs al trots zijn wanneer hun eerste team in die afdeling speelt. 


Dames één is voor het eerst sinds jaren niet gedegradeerd. De bodem van de put is bereikt, de klim omhoog kan beginnen. Er is nieuw technisch beleid en er is een nieuwe trainer.  Nu nog even wat geduld en ook onze meiden tellen weer mee op niveau.


Niet alleen Dames 1 heeft een nieuwe leider. Adri de Wilde is na 23 jaar terug bij Heren 1 en zal met hulp van compagnon Harry Proost en een veelbelovend  nieuw stichtingsbestuur het topvolleybal binnen onze club van extra glans voorzien.


Ik weet nagenoeg niets van onze bankrekening, maar volgens mij zijn we, ondanks alle gedurfde initiatieven binnen deze club, financieel gezond.  De grote kunst is om dat te blijven, terwijl we toch het lef moeten hebben om te investeren en hogere doelen na te streven.


Laatst las ik een interview met Harry van Raaij, de bekende ex-voorzitter van PSV. Onder zijn hoede was die Brabantse club meer dan ooit een combinatie van een warm nest en een succesvolle bolwerk. Zijn lijfspreuk: ,,Je moet PSV leiden als een onderneming en beleven als een club.’’  Dat lijkt me een mooi motto voor iedereen die binnen SSS verantwoordelijkheid draagt.


SSS: goed en gezellig

SSS: the Sweet Smell of Succes

Willem Held

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)