SSStartdag - zaterdag 8 september

Alle teams hebben hun eerste training van het seizoen er weer op zitten en over enkele weken gaat ook de competitie beginnen. Om het seizoen gezamenlijk te openen wil SSS voor het derde jaar op rij met alle (senioren)teams met een verenigingsdag starten. Dus op zaterdag 8 september is de SSStartdag in Sportcentrum De Meerwaarde.

De activiteitencommissie, de barcommissie, de technische commissies en de wedstrijdleiding hebben opnieuw de handen ineen geslagen. De puzzel om alle teams een mooi plekje te gunnen, was weer iets lastiger geworden omdat dit jaar minimaal 32 teams in actie komen. Bijna alle seniorenteams van SSS spelen oefenduels, tegen teams die van Beverwijk tot Doetinchem de weg naar Barneveld weten te vinden.

Kees van Garder heeft weer de scheidsrechters geregeld; waarvoor hulde! En de wedstrijdleiding is ook weer op de dag aanwezig (top!). Verder gaan we er uiteraard een mooie dag van maken, waarin sportiviteit voorop staat. We heten niet voor niets Speelt Steeds Sportief.

Programma
De sporthal en de kantine gaan om 9.00 uur open. Om 9.45 uur begint de warming up van de eerste speelronde. De tijden in het schema zijn de starttijden van de warming up. Wij adviseren teams om onderling te bepalen wanneer de wedstrijd start. In totaal hebben jullie binnen elke ronde één uur en drie kwartier de tijd. Tijdens deze dag zullen wij het schema uiteraard ook ophangen en de wedstrijdleiding (Wim) is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunnen jullie ook altijd de TC of AC aanschieten.
Houd het schema ook goed in de gaten, voor eventuele late wijzigingen (deze zullen uiteraard gecommuniceerd worden).

Kantine
De sporthal (Sportcentrum De Meerwaarde) en kantine (CheerSSS) zijn vanaf 9.00 uur geopend. Er kan zowel cash als met pin betaald worden. De Barcommissie heeft de bezetting ook weer tip-top in orde, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat wordt iedereen goed geholpen door de bekende barmedewerkers én spelers van Heren 1.

Voor vragen of opmerking. Stuur een mailtje naar de activiteitencommissie: actief@sss-barneveld.nl

Wedstrijdschema

SSStartdag

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)