Geslaagd WinterSSSnerttoernooi als jaarafsluiting

Afgelopen zaterdag hebben veel SSS'ers nog gebruik gemaakt van de mogelijkheid om lekker te volleyballen. Met de SSSpeeltuin, CMV-teams, een C-team, een WinterSSSnerttoernooi én een eredivisiewedstrijd van Simplex SSS H1 was De Meerwaarde van 9.00 uur tot 21.00 uur volle bak in gebruik. Voor het laatst in 2021. 

Bij het afkondigen van de avondlockdown hebben veel teams veelvuldig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te trainen op zaterdag. Afgelopen zaterdag konden leden van de SSSpeeltuin, CMV en enkele C-spelers ook trainen. Daarnaast werd er voor de AB-jeugd en de senioren een WinterSSSnerttoernooi georganiseerd.

Maar liefst 83 volleyballerSSS hadden zich aangemeld en speelden in twaalf verschillende teams om de eindzege. Uiteraard werd er rekening gehouden met de coronamaatregelen en was er geen algemene pauze voor iedereen - zoals bij een normaal SSSnerttoernooi - maar tijdens een vrije speelronde konden enkele teams in de kantine genieten van zelfgemaakte SSSnert van Thea of wat lekkers halen bij Didi. 

Zeker toen bekend werd dat er 's avonds een persconferentie zou komen en een lockdown aangekondigd zou worden, genoot iedereen nog even extra van de laatste keer dit jaar om in de sporthal actief te zijn en elkaar in de kantine te ontmoeten.

Na 10 speelrondes, 37 wedstrijden, vele QR-codes scannen en vele vele vele kerstmuziek beluisteren, was de eindstand bekend. Het team Rudolph the green noSSSed reindeer was uiteindelijk de winnaar van het toernooi. In een spannende finale werden de The Mariah CareySSS met 2-1 in sets verslagen. De felicitaties zijn voor Albert Jan, Dominique, Jochem, Lynn, Petra, Rachel en Yanissa!

Zie hier de volledige uitslag:
1ste - Rudolph the green noSSSed reindeer (team 1)
2de - The Mariah CareySSS (team 10)
3de - Heldere lichtjeSSS (team 12) en Pieken op het juiSSSte moment (team 5)

5de - SSSparren (team 11)
6de - SSSneeuwpoppen (team 6)
7de - KerSSStf-ACE-t (team 7)
8ste - Dreaming of a green ChristmaSSS (team 3)
9de - KerSSStmutSSSen (team 8)
10de - ChriSSStmas (team 4)
11de - Jingle ballSSS (team 2)
12de - I saw the voorzitter kiSSSing Santa Claus (team 9)

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)