Geslaagde Diner Rouler en enthousiaste jeugd

In oktober stonden twee activiteiten van de AC op de planning: Diner Rouler en een blacklightvolleybaltoernooi voor ABC-jeugd. In beide gevallen waren er veel enthousiaste leden aanwezig. Het belooft een mooi seizoen te worden, met ook in november weer veel activiteiten op de agenda!

Net zoals elk jaar zijn we weer afgetrapt met het Diner Rouler. Wat ook dit jaar wéér een daverend succes was! We hebben een aantal “nieuwe” deelnemers mogen verwelkomen, en natuurlijk waren ook de “oude” deelnemers weer van de partij. Met maar liefst 42 leden die meededen hebben we een groot succes gemaakt van deze activiteit! Denk aan heerlijke verschillende soepen, borrelplanken en wraphapjes, aan stoofpotjes, beef wellington en pizza tot aan cheesecakes, cocktails en meringue. Ben je op zoek naar de heerlijke recepten, schiet dan even je kok aan de mouw! Bedankt allemaal en hopelijk zijn jullie (en anderen!) volgend jaar weer van de partij!

Voor de ABC-jeugd zijn we dit seizoen afgetrapt met een blacklightvolleybaltoernooi. Ook dit was een groot succes. De jongeren hadden er super veel zin in, dit kon je merken aan de vele aanmeldingen en dat sommige al eerder aanwezig waren dan wij zelf. Voordat we met het volleybal waren begonnen hebben we eerst genoten van de welbekende schalen patat met brokken. Daarna eindelijk de hal in om te volleyballen. Het was leuk versierd en de jeugd hadden zich ook super leuk verkleed. Kortom een top avondje!

Blacklight 1 Blacklight 2 Blacklight 3

 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)