Geslaagde SSStartdag met onthulling nieuw logo!

De jaarlijkse ERIMA SSStartdag was afgelopen zaterdag (2 september) een groot succes! Dankzij de organisatie van de activiteitencommissie, de barcommissie en vele andere vrijwilligers was het van 's ochtends vroeg tot middernacht een feestje om in De Meerwaarde te zijn.

De dag begon al succesvol met clinics voor de jeugd van SSS. Onder leiding van Heren 1-coach Paul van der Ven en zijn spelers werden maar liefst 80 jeugdleden in twee sessies aan het werk gezet. Het plezier spatte ervanaf.

Ondertussen begonnen de eerste oefenwedstrijden voor senioren in de A-hal. Maar liefst 25 wedstrijden stonden ingepland over de hele dag. Dankzij de inzet van scheidsrechtercoördinator Emiel Sennema werden alle wedstrijden kundig geleid door een scheidsrechter. Hartelijk dank! Daarbij werden vier scheidsrechters extra in het zonnetje gezet, omdat zij een zilveren (25 jaar) of gouden (40 jaar) officialspeld ontvingen van de Nevobo voor hun inzet als scheidsrechter: Harry Goor, Dirk van de Bunt, Rino Bakker en Kees van Garder, ontzettend bedankt.

Daarnaast was het op de tribune en in de kantine aan de lopende band gezellig druk. De activiteitencommissie en Heren 1 namen een groot deel van de bardiensten voor hun rekening, waarna de dag afgesloten kon worden met het vaste barpersoneel. 

Aan het einde van de dag kon de vernieuwde selectie van Simplex/SSS Heren 1 voorgesteld worden aan het publiek dat in groten getale op de tribune zat.

Onder tropische omstandigheden klapte het publiek enthousiast voor de veertienkoppige selectie én voor het nieuwe verenigingslogo dat werd gepresenteerd. Binnenkort volgt meer informatie over het logo.

De dag werd afgesloten met de oefenwedstrijd van SSS tegen Sliedrecht Sport (3-2 winst voor Simplex/SSS H1) en met een hoop gezelligheid in de kantine. 

Gelukkig hebben we de foto's nog... Met dank aan Jeroen van Zwetselaar en Karin Rouw.

 SSStartdag jeugd

SSStartdag algemeen

SSStartdag algemeen 2

SSStartdag scheidsrechters

SSStartdag logo Joke

SSStartdag logo Robert 2

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)