Super Start Saturday

Zaterdag 3 september is de allereerste verenigingsdag van volleybalvereniging SSS Barneveld. Vanaf 9.00 uur 's ochtends tot laat in de avond kleurt Sportcentrum De Meerwaarde groen tijdens deze Super Start Saturday.

De activiteitencommissie, barcommissie en technische commissies hebben samen een verenigingsdag in het leven geroepen. En na een lange voorbereiding is het bijna zover... zaterdag 3 september is de allereerste editie!

Het is een ideale dag om elkaar vlak voor de start van het seizoen weer te zien en wedstrijdritme op te doen. Voor deze eerste verenigingsdag hebben we alle seniorenteams gevraagd in ons Sportcentrum De Meerwaarde te spelen en bijna alle teams hebben hier gehoor aan gegeven. Vanaf 10.30 uur zijn in ieder geval zeven damesteams en zeven herenteams van SSS te bewonderen.

De verenigingsdag wordt om 9.00 uur geopend met een jeugdactiviteit voor de B- en A-jeugd, waarbij het behalen van een spelregelbewijs centraal staat.

Tussen 10.30 en 18.30 uur komen de SSSeniorenteams in actie. De wedstrijdleiding heeft het mede mogelijk gemaakt dat meer dan twintig wedstrijden in De Meerwaarde in goede banen worden geleid. Het wedstrijdschema verschijnt zo snel mogelijk op deze site.

Daarna gaat Heren 1 van start. Het vernieuwde Advisie/SSS zal aan het publiek gepresenteerd worden en om 19.30 uur de dag afsluiten met een oefenwedstrijd tegen SV Land Taurus.

Hapjes & drankjes
Natuurlijk hopen we op een gezellige dag in de sporthal en daarom kunnen jullie zoals normaal gewoon van de kantine gebruik maken. En… Omdat dit een speciale dag is zullen wij in de kantine aan het einde van de dag naast de normale snacks ook Saté met Brood en Saté met Friet. Een ideale gelegenheid dus om gezellig met jouw team in de hal te blijven. (Let op; op=op)! De TC's, Barcommissie en AC zullen zorgen voor een klein hapje in de kantine na de wedstrijd van Heren 1. Blijf dus vooral nog even hangen!

 Startdag flyer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)