VIP-Avond Heren 1

Hoe gaaf! Alle CMV-Jeugd is 5 november 2016 welkom bij de wedstrijd van Heren 1 als echte VIP. De activiteitencommissie zal zorgen voor een gezellige avond. Je zit helemaal vooraan bij de wedstrijd en maakt dus alles van dichtbij mee. Als echte VIP verwachten wij jullie natuurlijk wel in mooie kleding en als supporter is het belangrijk om je stem opgewarmd te hebben. Alleen dan kunnen wij met z'n alle Heren 1 naar de overwinning schreeuwen.

Het is natuurlijk leuk als jouw ouder(s) er ook bij zijn. Daarom hebben wij geregeld dat zij voor de helft van de entreeprijs naar binnen mogen op 5 november (maximaal 2 personen)! Natuurlijk hebben zij geen toegang tot het VIP gedeelte, deze is alleen voor jullie! Alle andere supporters kunnen een plekje vinden op de tribune.

De wedstrijd start om 19.30 uur. Als VIP is het belangrijk om 18.45 aanwezig te zijn. Na de wedstrijd hebben jullie de kans om op jacht te gaan naar handtekeningen en foto's met de spelers. We zorgen dat er ook een fotograaf aanwezig is om deze mooie plaatjes vast te leggen.
Ben jij er bij 5 november? Meld je dan aan via 'Aanmelden VIP-avond' rechtsbovenin op de website (sss-barneveld.nl) en vul het formulier in. De inschrijving sluit op woensdag 2 november.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via actief@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern
BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)