Fotoschema 17 en 18 september

Zorg ervoor dat je er maandag 17 of dinsdag 18 september op je trainingsavond goed uitziet, want je wordt op de foto gezet. Je wordt niet alleen met je team op de foto gezet, maar ook voor de ClubFund-actie: een leuke actie van PLUS Barneveld waar SSS zich bij heeft aangesloten. Lees hieronder wat het inhoudt en hoe laat je maandag of dinsdag in je wedstrijdkleding wordt verwacht.

Teamfoto's
Zoals ieder seizoen worden er teamfoto's gemaakt. Dit seizoen pakt SSS het iets anders aan. Jeroen van Zwetselaar wil de club graag helpen door deze teamfoto's te maken. Dit gebeurt op maandag 17 of dinsdag 18 september. Je wordt op de foto gezet voor of na je training; het kan zijn dat hierdoor je training wat vertraging oploopt. Houd hier - als trainer - ook rekening mee.
Dames Trim, Meisjes B2 en Jongens C1 trainen niet op deze dagen; wij hebben hen ook een plekje in het rooster gegeven en hopen dat zij als team er ook zijn.
*De CMV-teams worden op een ander moment als team op de foto gezet. Zij zijn wel van harte welkom om op deze avonden op de foto te gaan voor de ClubFund-actie. Zie hieronder.

AVG
Alle teams worden op de foto gezet, ook al is je team incompleet. Mocht je later een complete teamfoto willen maken, dan moet je daar als team zelf voor zorgen. Deze foto kan je later mailen naar nieuws@sss-barneveld.nl.
De teamfoto's zetten wij op de website, gebruiken wij eventueel in ander communicatiemateriaal van de club (zoals nieuwsbrieven/-berichten of op sociale media) en komen voorbij op de video-wall in sportcentrum De Meerwaarde. Op de website - onder de tabbladen van de teams - komen ook de namen van de spelers en staf te staan.
Als je niet op de foto wilt of niet wilt dat deze foto's online komen (zoals hierboven genoemd), dan heb je dat recht uiteraard. Je bent niet verplicht op de foto gezet te worden; toch hopen wij als club dat je dit wilt doen. 
*Lees hier meer over de privacy-verklaring van SSS.

PLUS ClubFund-actie
Spaar voor unieke fanartikelen met je eigen spelersfoto of het logo van SSS
Het tweede fotomoment van de avond is voor de ClubFund-actie van de PLUS Barneveld, waar SSS zich bij heeft aangesloten. 

Wat houdt de actie in? (Lees hier meer informatie).

  • we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken (zie bijlage voor voorbeeld)
  • iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke SSS-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn: een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker, etc.
  • Bij de PLUS kun je - vanaf 13 oktober - vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het SSS-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van SSS!

Op de foto:
Je wordt maandag- of dinsdagavond op de foto gezet. De fotograaf is van 18.30 tot 21.00 uur aanwezig in CheerSSS. Alle jeugdteams hebben we ingepland op een vast moment. Alle CMV-leden en alle seniorenleden kunnen gedurende de avond vrij inlopen; er zijn enkele momenten dat er geen teams zijn ingepland. 

  • Zorg dat je als team 5 minuten voor het aangegeven tijdstip aanwezig bent in de kantine (CheerSSS).
  • Kom in je wedstrijdtenue (SSS-shirt + zwarte broek). Je moet dus in je complete tenue op de foto (volleybalschoenen hoeven niet).
  • Je mag geen blauw in je kleding/sokken/attributen hebben, aangezien de foto voor een blauw scherm wordt gemaakt.
  • We rekenen op ieders medewerking.

Fotoschema
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op het aangewezen moment en luister naar aanwijzingen van de fotografen.
Daarnaast kunnen (sommige) trainingen enigszins verstoord worden; hopelijk heeft iedereen hier begrip voor.

Fotoschema

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)