Plaatjesspaaractie SSS & PLUS: Fotoplanning & toestemming

Beste SSS-leden en ouders/verzorgers,

We hebben leuk nieuws! In samenwerking met PLUS Barneveld organiseert volleybalvereniging SSS een sportplaatjesactie. Dit betekent dat jullie binnenkort plaatjes kunnen sparen voor je eigen SSStickerboek, dat vanwege het 65-jarige bestaan van onze vereniging een speciale jubileumuitgave is. Plaatjes kunnen gespaard worden vanaf begin december 2024. Meer info daarover volgt later.

Fotoplanning
Voor deze actie moeten er natuurlijk foto's worden gemaakt, en dat gaan we binnenkort doen.

De foto’s zullen zowel individueel als per team (incl. trainers/coaches) worden gemaakt op vrijdag 27 september, maandag 30 september, dinsdag 1 oktober en donderdag 3 oktober.

Met ruim 40 teams en 500 leden is dit een flinke klus, dus we hebben een strakke fotoplanning gemaakt waarin 10 minuten per team is gereserveerd. In het schema is zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie trainingsdagen en -tijden. Dit betekent dat de meeste van jullie op de foto gaan rondom je training.

Hier vinden jullie de complete planning. Kijk goed wanneer jouw team aan de beurt is en help elkaar herinneren er (op tijd!) te zijn.

Er zullen ook groepsfoto’s van de commissies worden gemaakt, hiervoor is een apart tijdsblok in het schema gereserveerd. Commissieleden ontvangen hierover nog een apart bericht met info.

Wat wordt er van jullie verwacht?

• Zorg dat je 10 minuten voor je geplande fototijd aanwezig bent in de kantine van sporthal De Meerwaarde, zodat we alles administratief op orde kunnen maken en de doorloop soepel verloopt.

• Kom van top tot teen in volledig wedstrijdtenue (zoals je tijdens een wedstrijd in het veld staat, mét wedstrijdshirt, en dus niet in je trainingspak).

Belangrijk: AVG-toestemming
In verband met de AVG-wetgeving hebben we van iedereen toestemming nodig om foto's te mogen maken en gebruiken voor de plaatjesboekactie (en eventueel voor de SSS-website). Hiervoor moet een toestemmingsformulier worden ondertekend:

• Leden van 16 jaar en ouder moeten dit formulier zelf ondertekenen.

• Voor leden jonger dan 16 jaar moet dit formulier worden ondertekend door een ouder of voogd.

Het is essentieel dat je dit formulier op papier meeneemt naar het fotomoment en daar inlevert voordat je op de foto gaat. Let op! Geen ondertekend formulier = geen deelname aan deze actie.

Laten we er samen een mooie actie van maken in dit bijzondere jubileumjaar van onze vereniging. Bedankt alvast voor jullie medewerking, en we kijken ernaar uit om jullie allemaal op de foto te zetten.

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Mail gerust naar communicatie@sss-barneveld.nl.

Sportieve groet,
Joke Hahn
Communicatiecommissie SSS

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)