Doe mee met de prijsvraag!

Doe mee met de prijsvraag en win een schaal patat met brokken? Meedoen kan nog tot en met donderdag 3 maart, 20.00 uur.

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat SSS de Oosterboshal verruilde voor Sportcentrum De Meerwaarde. Dat betekende ook afscheid nemen van SamSam en de verhuizing naar een nieuwe sportkantine: CheerSSS!

Tijdens de trainingsavonden draaien de spelers zelf bardiensten, maar op wedstrijddagen en –avonden staat er extra gezellig barpersoneel voor ons klaar. Dit jaar zijn er enkele nieuwe gezichten bijgekomen, waardoor de ploeg inmiddels uit een geweldig tiental bestaat. Annemarie, Didi, Edith, Nino, Patrick, Seerske, Thea, Meta, Maqieta en Jeroen.

Hoe goed ken jij het barpersoneel eigenlijk? Weet jij bijvoorbeeld hoe oud iedereen is die jouw biertje inschenkt, een bitter lemon voor je opent of een broodje hamburger voor je klaarmaakt? Doe mee met de prijsvraag en win een schaal patat met brokken!

Hoe oud zijn alle (tien) barmedewerkers bij elkaar?

Om verwarring te voorkomen: mochten sommige barmedewerkers binnenkort een jaartje ouder worden, het gaat erom hoeveel jaar alle barmedewerkers bij elkaar zijn op donderdag 3 maart. Weet jij het antwoord op bovenstaande vraag? Mail je antwoord naar nieuwsflits@sss-barneveld.nl.

Meedoen kan tot en met donderdag 3 maart 20.00 uur. Degene die het juiste antwoord weet of het dichtst bij het goede antwoord zit met zijn/haar schatting wint deze te gekke prijs!

Heb jij al de NieuwSSSflitSSS gelezen. Bekijk 'm hier.

Cheers muur2

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab (6 t/m 12 jaar)
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)