Wat doen we in de komende weken

Hierbij een bericht van de drie technische commissies (tc’s) over de gang van zaken in de komende weken.

Dit weekeinde (za 23 april) worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld en enkele teams komen nog in aanmerking voor het spelen van p/d-wedstrijden. Uiteraard blijven die teams in de ‘oude’ samenstelling trainen tot deze belangrijke duels achter de rug zijn.

Alle andere teams hebben de komende twee weken vrijaf en hoeven dus niet te trainen. Dit ook omdat veel mensen in deze periode (laatste week april, eerste week mei) op vakantie zijn. Indien gewenst, mag er wel getraind worden en dan ‘gewoon’ op de trainingstijden van het afgelopen seizoen.

Ondertussen werken de drie tc’s hard aan de nieuwe voorlopige teamsamenstellingen. Die worden in de eerste week van mei gepubliceerd. Ook wordt dan via deze site duidelijk gemaakt op welke tijdstippen de nieuwe teams vanaf maandag 9 mei gaan trainen. In overleg met de tc’s, de trainers en teamleden zal worden bepaald hoelang er voor de zomervakantie nog door wordt getraind.

Met vragen kun je terecht bij de voorzitters van de tc’s (dames: Henk-Jan Ebbers, heren: Gepko Hahn, jeugd Bert Glismeijer) of bij technisch manager Willem Held.

logoSSS

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)