Bielderman Koetsier/SSS herdenkt Olaf Ratterman zaterdag bij eerste competitieduel

Morgen (zaterdag) speelt Bielderman Koetsier/SSS zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020/2021. De wedstrijd tegen Active Living Orion zal in het teken staan van de overleden SSS-hoofdtrainer Olaf Ratterman. De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld, maar is te bekijken via een live stream.

Na 315 dagen zonder eredivisiewedstrijd mag Bielderman Koetsier/SSS weer om de punten spelen. De winst is bijzaak in de wedstrijd tegen het bezoekende Active Living Orion. Het gaat morgen om de eer en het herdenken van Olaf Ratterman, die woensdag 6 januari op 45-jarige leeftijd onverwachts overleed.

Afgelopen week is er afscheid genomen van Olaf. Hij is woensdag in besloten kring gecremeerd. Dinsdagavond was er een condoleancegelegenheid in zijn geliefde sporthal De Meerwaarde. ,,Het was een waardig afscheid dat we voor de familie, het team en voor Olaf mogelijk konden maken. Iedereen kon op deze manier afscheid nemen van Olaf en hem bedanken’’, aldus voorzitter Gepko Hahn.

Het team en de familie hebben met elkaar gesproken over het spelen van de wedstrijd tegen Orion. Ralph Ratterman - broer van Olaf - vindt het mooi dat SSS weer in actie komt: ,,Het verdriet mag er zijn en zijn stoel zal vanavond leeg zijn. Maar de ploeg moet verder en zijn stoel zal ook weer een keer opgevuld worden. Ik weet zeker dat Olaf niks anders gewild zou hebben.’’

Bij Bielderman Koetsier/SSS zal Hans Seubring samen met Lourens van der Linden de ploeg aansturen. Aan de andere zijde staan oud-SSS'ers Joris Marcelis en Tom Buijs aan het roer. Laatstgenoemde was vorig jaar nog de assistent van Olaf Ratterman. Bij Orion spelen tevens de Barneveldse broers Markus en Stijn Held. 

Voorafgaand aan de wedstrijd zal één minuut stilte worden gehouden. Daarnaast zal om 19.15 uur een video als in memoriam getoond worden over de live stream. De wedstrijd start om 19.30 uur, zonder publiek, in Sportcentrum De Meerwaarde. De live stream is te bekijken op https://sss-barneveld.nl/sss-tv

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)