Heren 1 speelt al om 16.00 uur tegen Lycurgus

In verband met de afgekondigde avondklok heeft Bielderman Koetsier/SSS de eerstkomende twee thuiswedstrijden in de Eredivisie vervroegd naar 16.00 uur. De Barnevelders spelen morgen (zaterdag 23 januari) tegen Amysoft Lycurgus. De wedstrijd wordt live uitgezonden via https://sss-barneveld.nl/sss-tv.

Normaal gesproken speelt Bielderman Koetsier/SSS om 19.30 uur de thuiswedstrijden in Sportcentrum De Meerwaarde. De wedstrijd had op dit tijdstip door kunnen gaan ondanks de avondklok, omdat het kabinet voor topsport een uitzondering heeft gemaakt. Toch wil SSS - wat de Nevobo ook aanmoedigt - de wedstrijden vervroegen, zodat alle spelers, staf en vrijwilligers op tijd voor de avondklok weer thuis kunnen zijn.

De avondklok is tot woensdag 10 februari (4.30 uur) van kracht en zal gelden tussen 21.00 en 04.30 uur. Daarom worden de thuiswedstrijden tegen Amysoft Lycurgus (23 januari) en VoCASA (6 februari) naar 16.00 uur vervroegd; evenals de uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport (30 januari, 16.00 uur).

Bielderman Koetsier/SSS - Amysoft Lycurgus
SSS ontvangt in de tweede wedstrijd van het seizoen de nummer twee van de Eredivisie. Hoewel de gedachten nog steeds bij Olaf Ratterman zijn, zal de wedstrijd een andere lading hebben dan het treffen tegen Orion. 

SSS hoopt sportief gezien het niveau van vorige week op z'n minst te evenaren om ook Lycurgus de nodige tegenstand te bieden. De Barnevelders wonnen tegen Orion knap de eerste set en boden daarna goed partij tegen de Doetinchemmers. Ondanks twaalf punten van topscorer Alex Meijs en elf punten van Cas Abraham en Robin Boekhoudt verloor SSS met 1-3 van Orion.

Amysoft Lycurgus won vorige week met nette cijfers bij Taurus en revancheerde zich daarmee voor het verlies tegen Draisma Dynamo op nieuwjaarsdag. Bennie Tuinstra was de topscorer in dat treffen met een respectabele twintig punten.

SSS TV
De wedstrijd zal live te volgen zijn via SSS TV met commentaar van Mats Vroon en Zen Rozenberg. Vorige week viel helaas het geluid weg, maar we hebben hoop dat deze technische problemen opgelost zijn. Na afloop zijn er interviews te bekijken op de YouTube-pagina van SSS TV. 

Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)