Voorbeschouwing: Simplex/SSS H1 en Sliedrecht Sport H1 strijden om eerste winst

Een glorieuze reguliere competitie heeft in de kampioenspoule helaas nog geen goed vervolg gekregen voor Simplex/SSS. De Barnevelders hebben hun meerdere moeten erkennen in de traditionele top drie en staan inmiddels op ruime achterstand. Sliedrecht Sport is eveneens nog op zoek naar de eerste zege in de kampioenspoule. Vanavond spelen de twee teams tegen elkaar in Sportcentrum De Meerwaarde (19.30 uur). 

Afgelopen woensdag verloor Simplex/SSS ook van Active Living Orion, wat de derde nederlaag op rij betekende. Waar Dynamo en Lycurgus nog fel bestreden werden en er goed spel getoond werd, zakte SSS tegen Orion door het ijs. ,We hebben geen sterke wedstrijd gespeeld, sterker nog, het was het slechtste duel van het seizoen. Waar dat aan lag? Het ging op meerdere vlakken verkeerd’’, analyseerde hoofdtrainer Paul van der Ven het verlies na afloop tegenover de Barneveldse Krant.

SSS hoopt vanavond wel aan de goede kant van scores te eindigen en de kater van woensdag weg te spelen. Sliedrecht Sport is eveneens nog zonder overwinning na drie wedstrijden in de A-poule. De nummer zes van de ranglijst pakte zelfs nog geen set. De ploeg van Martijn van Goeverden eindigde in de reguliere competitie in niemandsland op grote achterstand van de top vijf, maar ook op een ruime voorsprong van de teams die naar de B-poule gingen. Daarentegen slaagde Sliedrecht Sport er wel bijna in te stunten in de halve finale van de beker. Het verloor uiteindelijk over twee duels nipt van Lycurgus.

Zowel Simplex/SSS als Sliedrecht Sport wil vanavond winnen om enigszins aan te sluiten bij de top vier. De overwinning kan daarbij voor nieuwe energie en motivatie zorgen om naar boven te mogen kijken en misschien nog wel te kunnen stunten tegen de topteams.

Stand Eredivisie 
1. Draisma Dynamo 3-13
2. Numidia VC Limax 3-11
3. Samen Lycurgus 3-9
4. Active Living Orion 3-8
5. Simplex/SSS 3-1
6. Sliedrecht Sport 3-0

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)