Beker: Heren 1 op 23 december naar Amersfoort of Bedum

Simplex/SSS weet de route naar naar de bekerfinale op maandag 1 april 2024 - Tweede Paasdag - in Den Bosch. Er zijn vier hordes voor de Barnevelders richting de eindstrijd. SSS komt op zaterdag 23 december voor het eerst in actie in de achtste finales, met AVV Keistad of DIO/Bedum als tegenstander.

Op dinsdagavond is in een live-uitzending van Tijd Voor Volleybal de loting voltrokken voor de derde ronde van het nationale bekertoernooi. Ook is geloot wie er in de volgende fases van het knock-out systeem aan elkaar worden gekoppeld.

Op zaterdag 2 december 2023 staat de derde ronde op het programma. De winnaars van de tweede ronde en de nummers 9 en lager van de Eredivisie van het voorgaande seizoen komen deze ronde in actie.
In de achtste finales, die op zaterdag 23 december 2023 gespeeld worden, zullen ook de overige eredivisieteams instromen. Dat geldt dus voor Simplex/SSS.

Indien twee teams uit een verschillende divisie tegen elkaar uitkomen, speelt het team dat uitkomt in de laagste divisie automatisch thuis. Deze regel blijft het hele toernooi gelden.

Het resterende programma voor het nationale bekertoernooi:
Zaterdag 2 december 2023 - derde ronde
Zaterdag 23 december 2023 - achtste finales
Woensdag 24 januari 2024 - kwartfinales
Zaterdag 10 februari 2024 - Halve finales (wedstrijd 1)
Zondag 11 februari 2024 - Halve finales (wedstrijd 2)
Maandag 1 april 2024 - Finale

Loting Simplex/SSS Heren 1
Voor de dames van Simplex/SSS zit het bekertoernooi er helaas op na de tweede ronde. De heren van Simplex/SSS komen bij de achtste finales voor het eerst in actie. Hun tegenstander komt uit het treffen tussen topdivisionisten AVV Keistad en DIO/Bedum. Dit duel is voor de Barnevelders een uitwedstrijd en wordt op 23 december gespeeld (in Amersfoort of Bedum).

Bij een eventuele overwinning in de achtste finales wacht een wedstrijd in de kwartfinale tegen Sliedrecht Sport of de winnaar van Sovoco/SV Dynamo H2. Bij een eventuele plek in de halve finale zal hoogstwaarschijnlijk Draisma Dynamo of Numidia VC Limax de tegenstander zijn, gezien de krachtsverhoudingen van de verschillende teams.

Op maandag 1 april - Tweede Paasdag - wordt de bekerfinale in de Maaspoort Den Bosch gespeeld. SSS haalde nog nooit de bekerfinale; de halve finale is tot nu toe de beste prestatie.

Klik hier voor de grote versie van de volledige loting voor de mannen.

Bekerloting

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)