Simplex/SSS H1 begint bij ZVH aan B-poule

Simplex/SSS Heren 1 speelt acht wedstrijden in de B-poule om een plek in de kwartfinales om het landskampioenschap te bemachtigen. De strijd om deze tickets begint vandaag met een uitwedstrijd tegen Scherp in Packaging ZVH.

SSS eindige in de reguliere competitie op de zesde plaats. De top vier gaat in de A-poule verder; de overige vijf teams (zonder het Talent Team) spelen hun wedstrijden in de B-poule.

Sinds dit seizoen is de B-poule nog steeds interessant voor het vervolg van de competitie. De nummers één en twee van de B-poule mogen uiteindelijk tegen de nummers drie en vier van de A-poule de kwartfinales om het landskampioenschap spelen. Sliedrecht Sport begint met vier bonuspunten aan deze poule; SSS heeft er al drie op zak en wordt gevolgd door VoCASA (twee), PDK Huizen (één) en ZVH (nul). 

Voor de mannen van Paul van der Ven is het dus zaak om goed uit de startblokken te komen, zo realiseert de coach dat ook: "Het wordt een zeer interessante strijd in de B-poule, waarbij zowel wij met de mannen van Simplex/SSS èn ook PDK Huizen, Sliedrecht Sport en Vocasa voor de eerste 2 plekken zullen strijden wat recht geeft op een strijd in de kwartfinales tegen de nummers 3 en 4 van de A-poule. Deze 4 teams zijn ècht aan elkaar gewaagd, waarbij ZVH uit morgen al direct een pittige zal worden om de 3 punten binnen te halen, want dit team is een gevaarlijke outsider. Op naar 8 strijdbare wedstrijden met ons Team!"

Simplex/SSS speelt eerst drie uitwedstrijden: ZVH (17 februari), Sliedrecht Sport (24 februari) en VoCASA (2 maart). Op woensdag 13 maart is SSS weer in De Meerwaarde te bewonderen met een wedstrijd tegen PDK Huizen. 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)