Simplex/SSS haalt trio van VoCASA

De selectie van Simplex/SSS Heren 1 krijgt steeds meer vorm voor een nieuw eredivisieseizoen. Mede dankzij de komst van drie spelers van VoCASA - Stijn de Ruijter, Max Donker, Job Wilts - heeft SSS inmiddels tien namen ingevuld voor het seizoen 2024/2025.

Contractverlengingen
De transfercarrousel in de Eredivisie draait op volle toeren. Dat geldt ook in Barneveld, waar de selectie van Simplex/SSS grotendeels een nieuw gezicht krijgt. Vier spelers van het afgelopen seizoen zijn ook na de zomer in Barneveld te bewonderen. Barnevelder Bram Berger blijft het vlaggenschip trouw. Daarnaast zijn de contracten met Ludrich Inocente, Sjoerd Zegwaard en Steijn van den Bos verlengd.

,,Helaas heb ik door een blessure dit seizoen niet kunnen laten zien wat ik graag wilde’’, aldus de 23-jarige Berger die in 2019 vanuit het tweede team doorstroomde naar SSS Heren 1. ,,Daarom ben ik extra gemotiveerd om samen met The Green Army komend seizoen De Meerwaarde in vuur vlam te gaan zetten.”

Aanwinsten
Naast bovenstaand viertal heeft SSS inmiddels zes nieuwe spelers aangetrokken. Eerder werd al bekend dat Stijn Held na twaalf jaar terugkeert bij zijn jeugdclub. Daarnaast haalt SSS de 19-jarige Jesse Hanemaaijer van ZVH. In navolging van Ludrich Inocente en Jochem Bloem is Hanemaaijer de derde middenaanvaller die in drie jaar tijd de overstap maakt vanuit Zevenhuizen.

Verder heeft SSS met Stijn de Ruijter (21 jaar), Job Wilts en Max Donker (26 jaar) (19 jaar) drie VoCASA-aanwinsten binnengehaald. De Nijmeegse ploeg doet komend seizoen een stap terug vanuit de Eredivisie naar de Superdivisie. Met de 21-jarige De Ruijter en 19-jarige Wilts heeft SSS twee talentvolle spelers voor de diagonaal respectievelijk passer/loper aangetrokken. De 26-jarige Donker komt met zijn ervaring de liberopositie invullen.

,,Ik ben enorm blij volgend seizoen onderdeel uit te mogen maken van SSS.Ik zie dit als een mooie kans om mezelf te ontwikkelen bij een ambitieuze en professionele club. Ik kijk er naar uit om samen mooie successen te bleven.”

Donker gaat in de liberopositie zijn ervaring overbrengen op Bertil van de Vliert. De 23-jarige Scherpenzeler maakt de overstap van SSS Heren 3 naar het vlaggenschip om zich volledig op het volleybal toe te leggen. ,,Voor mij is het een prachtige kans om mezelf te zien groeien en het maximale eruit te halen.”

Sterke en getalenteerde spelers
SSS gaat de komende weken de selectie verder versterken. Met het tiental staat inmiddels een groot deel van het geraamte en daar is hoofdtrainer Paul van der Ven blij mee. ,,Wij zijn ontzettend tevreden met de komst van sterke en getalenteerde spelers. Met het bijtekenen van een aantal stabiele krachten en daarbij de nieuwe en ervaren spelers gaan wij ook komend seizoen weer een serieuze rol van betekenis spelen in de Nederlandse Eredivisie.”

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)