'Ei-stad verslaat Keistad'

Om in de woorden van de toejuichende erevoorzitter Guus Veldhuizen te blijven: 'Ei-stad verslaat Keistad'. Het vernieuwde E-difference/SSS 2 heeft de seizoensouverture met een klinkende 4-0 gewonnen en daar was geen punt van gestolen.

 

Het team kende een wisselvallige voorbereiding met enkele sterke sets, maar ook mindere prestaties. In het laatste oefenduel met SV Dynamo Apeldoorn 2 werd vorige week rock bottom bereikt. Na afloop vielen er harde woorden die nodig waren om iedereen op te scherp te zetten voor de competitiestart. Na een week hard trainen stuurde coach Klaas de volgende namen het veld in: Michiel, Adriaan, Kevin, Mark, Machiel, Joep en Freddy als libero.

 

De eerste twee punten waren voor het bezoekende Keistad, met oude bekende Marcel Ruijterlinde als coach, maar daarna kwam de Barneveldse machine op gang. Waar vorige week het veldspel nog een chaos was, vielen alle stukjes op zijn plek tegen AVV Keistad. Serverend werden de Amersfoorters onder druk gezet, waardoor SSS zich ook blokkerend kon gaan onderscheiden. De eerste twee sets werden met ruim verschil gewonnen (25-17 en 25-18).

 

SSS kende in de derde set een valse start, maar gaf Keistad geen kans om ver uit te lopen. De teamafspraken werden snel weer opgepakt en aan de buitenkant bleven Machiel en Mark scoren over de 'kleinere' spelverdelers van Keistad. Al gauw was er een ruime voorsprong, waardoor voor Klaas de mogelijkheid bestond met het hele team te winnen. Nieuwkomer Joep 'de man met de gunfactor' Kuiphuis werd bedankt voor zijn aces en overige punten, en liet zijn diagonaalpositie in de rest van derde en de vierde set over aan Paul.

 

De winst was binnen met een 25-19 derde setwinst en toen ook in de vierde set het verschil snel opliep werden ook Dirk-Jan en (opnieuw) Gepko binnen de lijnen gebracht. Keistad moest zijn wonden likken, want de 4-0 zege voor SSS was een feit. Met trots voert E-difference/SSS 2 de ranglijst aan in de 1e divisie A (noord).

 

Zaterdag 29 september spelen de Barnevelders in het hoge noorden tegen Donitas. Om 17.00 uur is de wedstrijd in Groningen. Zaterdag 6 oktober staat de volgende thuiswedstrijd op het programma: 16.00 uur in de Meerwaarde tegen Side-Out uit Slagharen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)