Heren 2 koploper na zege op Side-Out

Het is echt zo, na drie speelrondes is E-difference/SSS 2 weer koploper in de 1e divisie A. Het tweede herenteam won zaterdag voor de derde keer op rij, en hield opnieuw in De Meerwaarde alle sets in eigen zak. Side-Out uit Slagharen had nog een lange terugreis voor de boeg...

 

Na het succes tegen Donitas werd er tegen elkaar gezegd voor onderschatting te waken tegen het lagergeklasseerde Side-Out. In de voorbereiding werd er nog gelijk gespeeld tegen de volleyballers uit Ponypark City. De boodschap leek niet helemaal doorgekomen te zijn. De scherpte ontbrak bij SSS 2, en had onnodig veel moeite met Side-Out.

 

Zoals de uitslag doet vermoeden bleven echte problemen uit. De Barneveldse mannen compenseerden minder spel met uitstekend serveren en een goede pass. Hierdoor konden Machiel en Joep de nodige punten scoren. Toen ze alles hadden gegeven en er even niet meer doorheen kwamen, stonden Dirk-Jan en Paul klaar om hun taken met succes over te nemen.

 

Vanaf set drie kwam er meer beleving in het team. Onder andere, omdat SSS keer op keer de langste adem bleek te hebben in een aantal mooie rally’s. Het toegestroomde publiek werd getrakteerd op enkele mooie punten en zag hoe SSS 2 ook de vierde set pakte en zo de volle buit in eigen huis hield.

 

Onder het publiek bevond zich ook Jaco Kuiper, van sponsor E-difference, om het succes van het team met eigen ogen te bewonderen en de nieuwe sporttassen te overhandigen (waarvoor dank). In de loop van de avond was het feest compleet toen het puntverlies van Alterno bekend werd, met als gevolg: E-difference/SSS 2 is koploper in de 1e divisie A. Zaterdag (13 oktober) gaat de ploeg de eerste plek proberen te verdedigen in Assen, op bezoek bij Wilhelmina Apotheek Sudosa-Desto.

 

Zaterdag 3 november speelt SSS 2 opnieuw thuis, maar voor het zover is, wacht ook nog de topper tegen Alterno  in Apeldoorn. Zaterdag 27 oktober - 17.00 uur, Alternohal (Apeldoorn): Alterno - SSS 2, de huidige nummer twee tegen de koploper.

 

De bijdrage van de schrijver dezes (Gepko) bleef tot het aanmoedigen van het team, met een zere enkel bepakt met ijs op de bank. Een optreden bij Heren 3 was van korte duur, omdat hij door zijn enkel ging bij een blokkeringsactie. De ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)