Heren 2 wint bij Arvevo

E-difference/SSS 2 heeft zich door een 1-3 uitzege op Arvevo stevig in de top drie genestelde van de 1e divisie A. In een spannend duel waren de Barnevelders uiteindelijk de sterkste tegen de nummer vier van de competitie.

Na een haperende start kwam SSS al snel langszij via serviceseries van Adriaan en Michiel. Lange tijd hield SSS ook die voorsprong vast, maar naar mate het einde van de set naderde, kreeg SSS meer moeite met scoren. Bij Arvevo werd gevochten voor wat het waard was en dit leverde de thuisploeg dan ook de setwinst op (25-21).

In de tweede set bleef invaller Paul staan, en hij werd de schakel naar de overwinning in Arnhem. Opnieuw nam SSS de leiding en deze werd in tegenstelling tot in de eerste set niet meer uit handen gegeven (19-25).

De laatste twee sets waren de ploegen aan elkaar gewaagd en werd het duel tussen de nummer drie en vier een waar gevecht om de winst. Aan het einde van de derde set zorgde Michiel met twee goede services ervoor dat Arvevo niet kon aanvallen, waarop Paul beide ballen voor SSS scoorde. In de vierde set werd SSS het nog lastig gemaakt door Arvevo (en de scheidsrechters), maar de Barnevelders voorkwamen een vijfde set: 1-3 winst.

Met vier punten op zak blijft SSS op de derde plaats staan in de 1e divisie A met 24 punten uit zeven duels, net als nummer twee SV Dynamo 2 (één wedstrijd minder). SSS 2 kan zaterdag de derde positie verstevigen, maar dan moet wel winnen van nummer vijf Olhaco.

Zaterdag 17 november, 16.00 uur, de Meerwaarde: E-difference/SSS 2 - Olhaco.