E-difference/SSS 2 klopt ook Olhaco in straight sets

Voor de vierde keer dit seizoen slaagde E-difference/SSS 2 erin om in een thuiswedstrijd de opponent zonder setwinst huiswaarts te sturen. Nu was Olhaco uit Hoogeveen, vijfde op de ranglijst, de klos. SSS was qua bezetting behoorlijk gehandicapt: Machiel was op de training door z’n hoeven gegaan, Gepko was als vriendendienst uitgeleend aan heren 3 en Martijn was een soort pappa-dag gegund. Om het toch wat gezelliger te maken aan de kant was good old Harald van der Sloot van het roemruchte heren 5 ingevlogen.

 

De eerste twee sets daverde SSS over z’n verblufte tegenstander heen. Veel servicegeweld en een solide pass zorgden voor een stevig fundament in het spel en aanvallend waren vooral Dirk Jan, Paul en Kevin niet te stoppen: 25–15 en 25–14. In de derde set had Olhaco z’n pass-lijn omgezet en ging het lang gelijk op. Freddy besloot echter nu ook maar eens alles te verdedigen. Een uitstekende serviceserie van Harald zette SSS op voorsprong. Toen de set bijna binnen was werd het nog even spannend na een mislukte goocheltruc van Michiel, maar Paul sloeg koeltjes het beslissende punt binnen: 25 – 23.

 

De laatste set is altijd lastig: de winst is immers al binnen, maar de bonus van een extra punt lonkt. Adriaan zorgde met z’n killing service langs de lijn voor het verschil aan het begin van de set en aan het eind maakte Joep een fraai en definitief einde aan de laatste Hoogeveense illusies: 25 – 21. En op de tribune zag Machiel dat het goed was…

 

Zo werd een nieuwe 4 – 0 aan de zegereeks in De Meerwaarde toegevoegd. Over twee weken volgt de lastige uitwedstrijd tegen Sovoco in Soest. Daarna volgen in december nog een thuiswedstrijd tegen DIO Bedum en een uitwedstrijd tegen Dynamo 2.

 

Coach Klaas Kunst

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)