Heren 2: Knappe 0-4 winst in Soest

E-difference/SSS 2 is er in geslaagd om bij Sovoco alle punten op te halen, iets wat niet veel ploegen gegeven is. Heren 2 speelde echter een sterke wedstrijd, voerde de geplande strategie uitstekend uit en is zelfs een punt ingelopen op koploper Alterno.


SSS 2 voerde vanaf het eerste punt uit wat coach Klaas Kunst had geopperd: hun passer/loper Gerlof Verstoep weg serveren, hun pipe-aanval kraken en vervolgens de libero onder vuur nemen. Dit resulteerde in een 19-25 setwinst.

 

Inmiddels was Gepko ook aangesloten, die halverwege de eerste set binnenkwam nadat hij met Heren 3 een uitwedstrijd in Dieren had gespeeld (4-0 verlies), en kon ook hij zien dat er geen vuiltje aan de lucht was voor Heren 2. Sovoco-diagonaal Bob Hellinga voor de nodige punten, maar SSS bleef zelf passend op de been. Michiel wist zijn aanvallers goed te vinden, die ervoor zorgden dat de tweede set met 18-25 naar SSS ging.

 

Sovoco bleef in de derde set langer bij, maar SSS 2 kwam geen moment echt in de problemen (21-25). Nadat ook het beruchte bonuspunt werd binnengehaald, was het Barneveldse feestje in De Bunt compleet; een prestatie van formaat. Zelfs Topdivisie-koploper (voorheen B-League) Rivo Rijssen wist niet zonder setverlies in Soest te winnen.

 

Na de geweldige prestatie in Soest is SSS 2 één punt ingelopen op koploper Alterno (1-3 winst bij Olhaco). SV Dynamo 2 won met 0-4 en hierdoor blijft de top drie ferm aan de leiding in de 1e divisie A. Het is nu zaak voor de Barnevelders om ook volgende week tegen hekkensluiter DIO/Bedum geen fout te maken en om de ongeslagen thuisstatus zonder setverlies te behouden.

 

Zaterdag 8 december, 16.00 uur: E-difference/SSS 2 - DIO/Bedum.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)