Dynamo troeft SSS af in strijd om tweede plek

E-difference/SSS 2 heeft de eerste seizoenshelft in de 1e divisie A afgesloten op een derde plaats. In een rechtstreeks duel om plaats twee met SV Dynamo 2, waren de Apeldoorners in eigen huis simpelweg een maatje te groot: 4-0 verlies.

 

E-difference/ SSS 2 kwam in de eerste 2 sets tegen de reserves van Dynamo aan het eind net iets tekort om winnend af te sluiten. Hoewel: eigenlijk stond SSS al met 1 – 0 voor. Beide teams liepen al richting achterlijn, SSS juichend en Dynamo balend. Totdat arbiter Kamps alsnog besloot dat de scudraket van Justin Sombroek, die hoog in de tribunes was beland, door het SSS-blok zou zijn aangeraakt. Doorspelen dus en Dynamo pakt alsnog de setwinst: 29 - 27. Sombroek toonde zich achteraf zelf het meest verbaasd over zoveel geluk.

 

In de tweede set gaat het opnieuw gelijk op. Mark van Roekel en Paul van Roomen zijn de scorende spelers bij SSS, die maximaal tegenwicht geven aan het aanvalsgeweld van Justin Sombroek en Michiel van Dorsten. Opnieuw is Dynamo in de eindfase de gelukkigste: 25 – 23. Daarna gaat bij SSS het kerstkaarsje langzaam uit. Alleen de in het veld gekomen Joep Kuiphuis blijft tot het bittere einde scoren.

 

Conclusie: Alterno is de beste in 1A, daarna komt Dynamo en E-difference/SSS behoort tot de top 3. Dat is na vele jaren degradatienood een fraaie prestatie van formaat van de overwegend jonge ploeg van trainer-coach Kunst.

 

E-Difference/SSS 2 opent het nieuwe jaar op 12 januari tegen Donitas, in de Meerwaarde om 16.00 uur. Het team hoopt dat u dan gezond en wel weer in de hal terug te zien, en dat u met twee ongeschonden handen kunt klappen voor een net zo mooie tweede seizoenshelft. Fijne dagen!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)