E-difference/SSS 2 klopt Donitas in vijfsetter

Opnieuw bleef SSS 2 thuis ongeslagen, maar tegen de Groninger studenten moesten de Barnevelders flink aan de bak.

 

De altijd zo solide passline met Mark van Roekel en Freddy Kunst had het lastig tegen de scherpe service van Donitas. Voordat SSS zich onder die druk uit kon worstelen hadden de Groningers de eerste set al binnen met 20–25. In de tweede set waren de rollen omgedraaid. Passing en service waren beter verzorgd bij SSS, Paul van Roomen toonde zich scherprechter achter de drie meter en daarmee was de 25–19 setwinst een feit.

 

In set drie en vier werd het bloedstollend spannend. Twee goedspelende ploegen streden om de voorrang in pass en service, maar ze kregen elkaar niet op de knieën. Knikkende knieën, dat wel, maar geen enkele passer viel definitief om. Lange rally’s zorgden er voor dat er voor de toeschouwers veel te genieten was. In set drie was SSS de gelukkigste (27–25) en Donitas pakte nipt set vier (23–25).

 

In de vijfde set wist de gedreven spelende Michiel van de Beek zijn middenman Kevin van de Pol een paar keer goed te vinden. Toen de andere midspeler, Adriaan Kuiper, vanaf de achterlijn zijn servicewapen scherp stelde was het verschil gemaakt. Mark van Roekel mocht het laatste punt binnen slaan: 15 – 10.

 

Conclusie: een mooie wedstrijd, prima arbitrage (Stuiver en De Booij), twee tevreden ploegen en al even tevreden toeschouwers.

 

Programma:

19 januari: Side-Out - E-difference/SSS 2 (17.00 uur, Slagharen)
26 januari: E-difference/SSS 2 - Wilhelmina Apotheek Sudosa-Desto (16.00 uur, De Meerwaarde, Barneveld)

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)