E-difference/SSS 2 schiet tekort in vijfsetter

Het publiek in de goedgevulde sporthal ’t Wooldrik vermaakte zich twee uur lang opperbest bij de wedstrijd Apollo tegen SSS 2. De thuisclub had er zichtbaar veel zin in en vooral diagonaal Frank Maneschijn was een plaag voor de net- en veldverdediging van SSS. Al in de loop van de eerst set (25 – 18 voor Apollo) waren bij SSS Joep Kuiphuis en Machiel Kunst vervangen door Paul van Roomen en Dirk Jan van Zanten.

 

SSS ging steeds beter serveren en verdedigen en wist halverwege de tweede set ‘de bordjes te verhangen’: 20 – 25. In de derde set heerst SSS op alle fronten. Spelverdeler Michiel van de Beek wist zijn middenaanvallers goed te vinden. Adriaan Kuiper scoorde een serie services op rij die Sander Heithuis slecht kon verwerken. Na die 25 – 18 voor SSS leek het erop dat de Barnevelders de winst konden pakken. Maar Apollo herstelde zich uitstekend, behield z’n aanvalskracht en schroefde de eigen service nog wat op: 25 – 18.

 

In de vijfde set pakte Apollo al snel twee punten voorsprong. Bij 8 – 6 werd van helft gewisseld. SSS maakte te veel directe eigen fouten om de marge te verkleinen: 15 – 12 voor Apollo en een mooie overwinning voor de mannen van Harry Proost, die op de ranglijst ver onder hun stand leven. E-difference/ SSS behoudt, mede door het verrassende verlies van Arvevo, z’n fraaie derde plek.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab (6 t/m 12 jaar)
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)