E-difference/SSS 2 verliest bij Scylla

E-difference/SSS 2 heeft tijdens zijn tweede wedstrijd opnieuw een 3-1 nederlaag geleden: 25-18, 23-25, 25-15, 25-14. In Wageningen was Scylla te sterk voor de Barneveldse jonkies. Zaterdag wacht de zware thuiswedstrijd tegen titelverdediger SV Dynamo Apeldoorn 2.

Op de voorbereiding was niets af te dingen. Aanvoerder Kevin van de Pol droeg ondanks zijn blessure een steentje bij door het team gewillig bij hem thuis te ontvangen om het strijdplan te bespreken. Nadat coach Ezau Abraham de magie van een HDMI-kabel door had, kon de bespreking beginnen. Met beeldmateriaal en statistieken werd Scylla tot op het bot geanalyseerd. Nadat kant-en-klare pannenkoeken naar binnen waren gewerkt, was het team er helemaal klaar voor.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De eerste set deden we leuk mee, maar moesten we uiteindelijk capituleren. Het was aanvallend niet goed genoeg. De tweede set knokten we ons van een kleine achterstand terug naar een mooie voorsprong dankzij serviceseries van Joep Kuiphuis en Gepko Hahn. Daarna was echter de (pannen)koek op. De passing ging haperen, de servicedruk viel weg en aanvallend was het ver onder de maat; vooral de buitenaanvallers hadden moeite tot scoren te komen. Scylla pakte verdient de derde en vierde set.

Na de wedstrijd nam een deel van het team alvast een voorproefje op het Oktoberfest van komende zaterdag in de Cheerss. Het feestje na afloop kan uitgebreider besproken worden, maar laten we dat maar eveneens kort samenvatten. Dansen op tafels kan nooit lang goed gaan. Kevin vond iemand zijn t-shirt heel mooi. Een vroege bosloop om de wedstrijd uit de benen te lopen, werd een nachtelijke stadsloop. Kevin zijn tuin is opgeleukt. Frank houdt van chips in zijn slaap en we ´heupen´ dat het goed met hem gaat. Maar het echte teamwork werd getoond tijdens het opruimen van Kevin zijn huisje. Binnen een mum van tijd toverde het team de plek om tot een waardig huis om je grootmoeder te ontvangen.

Zaterdag gaan we weer volleyballen, thuis om 15.45 uur tegen SV Dynamo Apeldoorn 2.