SVS te sterk voor E-difference/SSS 2

Helaas ging E-difference/SSS 2 zaterdag voor de derde week met 4-0 onderuit. Afgelopen zaterdag gebeurde dit tegen één van de kampioenskandidaten uit de 1e divisie A: SVS. SSS wist bijna een set af te snoepen, maar ook dat werd de Barnevelders niet gegund. Zaterdag moeten de mannen er wel staan, want dan wacht het tienpuntenduel tegen Side-Out.

 

Trainer/coach Ezau Abraham stuurde de volgende mannen het veld in: Frank Staal, Joep Kuiphuis, Martin Berger, Herman Rempe, Kevin van de Pol, Alwin Hendriks en libero Niels Edskes. SSS kon mede dankzij een prima pass goed bijblijven tot 8-8, maar daarna sprintte SVS bij de Barnevelders weg. Waar de Barneveldse aanvallers moeilijk tot scoren kwamen, had SVS met Erik Boel (o.a. ex-Twente en ex-Omniworld) en Mark Koning (ex-Reflex) wel twee lange, scorende mannen in huis.

 

Nadat de eerste set met 25-12 verloren ging en de tweede set als een kopie met dezelfde cijfers aan de thuisploeg moest worden gelaten, begon SSS meer weerstand te bieden. Inmiddels waren Rinaldo Bouw en Gepko Hahn in de ploeg gekomen en met name buitenaanvallers Rinaldo en Martin maakten in de derde set de nodige punten. De spannende derde set, waarin de ploegen om-en-om de leiding namen, ging uiteindelijk met 25-23 naar SVS. Het Barneveldse verzet was gebroken en met 25-14 bleven alle punten in Schalkhaar.

 

Een teleurstellend resultaat met nog steeds de nodige punten voor verbetering, maar zeker het spel in de derde set stemde de ploeg ook enigszins positief. Het spel dat SSS 2 in de derde set liet zien was van een goed niveau dat zeker zaterdag gevonden moet worden. Een set bij SVS was een bonuspunt geweest, zaterdag moet het gebeuren. SSS 2 speelt dan tegen Side-Out die met drie punten meer slechts één plek boven de Barnevelders staat. Alle steun is zaterdag meer dan welkom!

 

Zaterdag 16 november
15.45 uur, De Meerwaarde (Barneveld)

E-difference/SSS 2 – Side-Out

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)