Kippen versus pony's

 

Erop of eronder voor E-difference/SSS 2 tegen Side-Out

 

 

Erop of eronder. Do or die. E-difference/SSS 2 speelt vandaag een belangrijke wedstrijd in De Meerwaarde. Side-Out uit Slagharen komt op bezoek en die ploeg staat slechts drie punten boven SSS 2 op de tiende plaats. De Barneveldse kippen kunnen vandaag de rode lantaarn overdragen aan de pony’s uit Slagharen; Side-Out kan met een zege de aansluiting met de ruime middenmoot vinden.

 

Hoewel SSS 2 met de derde 4-0 nederlaag op rij weinig vertrouwen heeft kunnen tanken, bood het spel van afgelopen zaterdag toch enkele positieve aspecten. Vooral in de derde set wisten de Barnevelders goed mee te komen met de titelkandidaat SVS en hoefde het pas met 25-23 te capituleren.

 

Met de belangrijke wedstrijd voor de deur moest er op het scherpst van de snede getraind worden. Het was donderdag goed te merken dat alle neuzen dezelfde kant op stonden. Helaas sloeg voor Rinaldo Bouw het noodlot toe. Hij liep een zware vingerblessure op toen hij een bal blokkeerde. Rinaldo zal waarschijnlijk dit kalenderjaar niet meer in actie komen.

 

SSS-trainer Ezau Abraham heeft echter drie extra spelers weten te regelen, waardoor SSS 2 met een dubbele bezetting en op volle oorlogssterkte aan de wedstrijd tegen Side-Out kan beginnen. Het 17-jarige talent Luuk Berger – die twee weken geleden zijn debuut maakte – zit weer bij de selectie. Daarnaast zorgen Lars Olav Massa en Harald van der Sloot voor de extra ervaring in de verder prille formatie.

 

 

Het zal een spannend duel worden in De Meerwaarde, want beide ploegen hebben de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Side-Out staat tiende met zeven punten uit vijf duels; E-difference/SSS 2 staat elfde met vier punten uit zes duels. Het wordt dus erop of eronder.

 


 

 

zaterdag 16 november 2013, 15.45 uur
E-difference/SSS 2 – Side-Out
Sportcentrum De Meerwaarde, Barneveld

1ste scheidsrechter: H.H. Last
2de scheidsrechter: P. Besseling
Begeleider: J.H. Lochtenberg

Tellers: Corine Schuld en Sem Abraham
Vlaggers: 1. Emiel Sennema; 2. Julius Held

 

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)