Renswouw niet meewerken aan zege SSS 2

Helaas, de ongeslagen reeks van SSS 2 is op twee zeges blijven steken. Renswouw niet meewerken aan een nieuwe overwinning van de Barneveldse kippen. En dat nog wel op dierendag! Om het bier van de Renswoudenaren toch nog een beetje zuur te laten smaken, pikten we nog het laatste graantje van de wedstrijd mee.

 

We zochten voor de wedstrijd – tevergeefs – naar wat leesvoer voor onderweg, dat tevens als ontspanningsmiddel moest dienen voor Rinaldo. Dat bleek ook overbodig te zijn geweest, want hij leverde direct een goede pass af en zat daarna lekker in de wedstrijd. Alleen good old Paul van Roomen wierp een enkele keer letterlijk een schaduw over Rinaldo’s spel.

 

De eerste twee sets liepen de kippen achter de feiten aan in De Hokhorst. De pass was net niet optimaal genoeg om een mooi spelletje te kunnen spelen. Het was echter vooral onze servicedruk die achterwege bleef. Renswouw profiteerde van onze voorzichtigheid en maakte het spel. Coach Mark van Roekel was duidelijk niet tevreden en dat liet hij ook merken aan de spelers. Al vond het publiek dat hij soms wat hard was. Van Roekel probeerde het tij te keren door Arno en Frank – duidelijk onder de indruk van de aanwezigheid van Edje - te brengen, maar de gewenste ommekeer bleef uit.

 

Pas bij een 2-0 achterstand begonnen de Barnevelders beter te volleyballen. Remco was weer teruggekeerd en Gepko verving Bram. De Nijkerker maakte zijn - bij niet iedereen - bekende bijnaam ‘prikkoning’ waar. Daarnaast nam bij SSS 2 de servicedruk toe. Halverwege de set raakten opeens alle kippen van de leg en liepen we rond als een kip zonder kop. Renswouw pakte de set en de eerste nederlaag was een feit.

 

Toch lieten we ons niet zomaar als de kip met de gouden eieren slachten. Het laatste ei bewaarden we voor onszelf. Martin, die duidelijk niet zijn wondersloffen aan had, vuurde enkele mooie services af. Niels kwam in koud in het veld, maar was er als de kippen bij om direct zijn passkunsten te vertonen. Renswouw probeerde nog met de toestemming van de scheidsrechter het net een stukje lager te hangen, maar ook dat mocht niet baten. SSS 2 pakte het laatste setje en zorgde ervoor dat Renswouw een uitbrander kreeg van zijn coach.

 

Ondertussen was Mark de scheidsrechters even aan het vertellen hoe goed ze wel niet hadden gefloten. Het is immers de Week van de Scheidsrechter. Dus stak Van Roekel enkele veren in de reet van de eerste scheidsrechter, die zeer consequent, ontzettend eerlijk en zeker niet eenzijdig had gefloten op techniekfouten. Als we de volgende wedstrijd onder leiding van deze geweldige leidsman niet winnen, weten wij het ook niet meer.

 

Na afloop was het ook gezellig. Het bier was duur, het eten goed – was getekend Bram. Vervolgens rampeneerden we naar Barneveld om daar nog even te bouncen met enkele lotgenoten uit Heren 1 en Heren 4.

 

Inmiddels zijn we weer klaar voor een nieuwe trainingsweek en klaar om een nieuwe zegereeks te beginnen. Koploper Auto van Oort/Rebelle uit Dieren is zaterdag de tegenstander. Komt dat zien, om 16.00 uur in Sportcentrum De Meerwaarde.

H2

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab (6 t/m 12 jaar)
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)