Foto's SSS H2 - Taurus H4

Afgelopen zaterdag speelde SSS Heren 2 zijn laatste wedstrijd van het seizoen. In een zinderende wedstrijd tegen Taurus Heren 4 waren de Barnevelders uiteindelijk met 3-2 te sterk. Jeroen van Zwetselaar was erbij om dit spannende duel vast te leggen.

11141246 463206757160901 233064905475691735 o

In Sportcentrum De Meerwaarde sloot SSS H2 een mooi seizoen af met een nieuwe overwinning, de dertiende van het seizoen. Daarnaast was het alweer de negende vijfsetter en evenzovaak werd de vijfde set gewonnen. Het leek er even op dat Taurus H4 met de zege aan de haal zou gaan, maar een 8-13 achterstand in de vijfde set werd omgebogen in een 19-17 overwinning.

Een prachtige wedstrijd voor de spelers, de coach, het publiek en een sportieve tegenstander. Iedereen bedankt. En voor wie nog even wil nagenieten. Jeroen van Zwetselaar heeft foto's gemaakt van de wedstrijd. Die zijn hier te vinden op de Facebookpagina van SSS Heren 2.

Hieronder alvast enkele foto's van deze mooie zaterdag.