Belletje lellen

Het was weer smullen geblazen bij SSS Heren 2. De semi-wannabe-professionals wonnen met zakelijk spel van Webton Hengelo 2, maar zorgden weer voor genoeg randzaken om de roddelbladen te vullen met verhalen over WAGs, huisarrest en kattenkwaad.

SSS 2 heeft de nodige lijntjes lopen bij de Nevobo, zodat ze de belastbaarheid goed kunnen reguleren. Na de pittige overwinning op Renswouw was een vrije zaterdag nodig om te herstellen, zodat het team tegen Webton Hengelo vol aan de bak kon. Om overbelasting te voorkomen hoefden sommigen van ons ook niet de donderdagtraining af te maken.

Niet alleen de mannen van SSS hadden zin in een nieuwe thuiswedstrijd; de spelersvrouwen zaten er al vroeg klaar voor. Tussen onze Gertrudes en Yolanthes bevond zich ook een nieuw gezicht (gezicht moet u lezen met een zachte ´g´). Wie ze is? De roddelpers speculeert volop, maar onze blonde pijl zwijgt in alle (Nederlandse en Vlaamse) talen en vermomt zich zelfs met een bril in een poging de paparazzi het bos in te sturen.

Met een live beelden die de wereld over vliegen en veel publiek op de tribune, moesten we natuurlijk wel goed voor de dag komen. Gelikt in het tenue, bak mandarijntjes, mignonmuziekje aan, een nieuw liberotenue en zelfs een overvolle krat bidons (dankzij onze officieuze teammanager). De professionaliteit neemt toe, SSS Heren 2 was er klaar voor.

De professionaliteit en volwassenheid van ons team fopte de arbritrage, die dacht dat ze op het hoogste niveau moesten fluiten. De eerste scheidsrechter toverde opeens een bel uit zijn tas. Nee, niet om een rondje te geven. Te gebruiken voor de wissels.

De scheidsrechters dachten misschien dat ze op het hoogste niveau moesten fluiten, maar om de kat de bel aan te binden: hun eigen niveau was vooral om aan de bel te trekken. Dat is wat onze jonge hond dan ook deed. Het was weer ouderwets Mark versus de rest. Hier een babbeltje, daar een lach. Zo een dansje, zus een keer belletje lellen. Mark had zijn eerste gele kaart om aan Duco op te dragen te pakken, maar bereikte ondertussen ook gewoon dat de Twentse nummer vier waarschijnlijk ´s avonds bij zijn moeder zat uit te huilen.

Zo nu en dan stonden de scheidsrechters in de eerste set ook nog toe dat er gevolleybald werd. Hoogstaand was het niet, maar met degelijk volleybal pakten wij de eerste set. Zo makkelijk als de Filemon Wesselink look-a-like bij hen ketste, zo kopieerde onze Kuipganger het gedrag van Sven van Beek in de pass: de bal de verkeerde kant op laten gaan.

Gelukkig stond Cas bij ons paraat om in te vallen. Naar verluidt had hij daar zelfs huisarrest voor over. Het was echter vooral dankzij routinier Geert-Jan - en niet dankzij Gepko die een hoofdrol wilde opeisen - dat SSS 2 bijna nog met succes een inhaalrace inzette. Niet alles heeft een happy end: 19-24 werd 24-24 werd 24-26.

Het was echter duidelijk dat wij gewoon te sterk waren als wij onze taken gewoon uit zouden voeren. Het leek een kwestie van tijd te zijn voordat we aan het bier konden, maar Frank kon niet zo lang wachten en schakelde zichzelf daarom maar uit. Hij had wel eerst even met zijn vader een blik uitgewisseld; enkele tellen later zat onze Frank aan een bidon te lurken.

De WAG van Remco was dus ook niet voor niets naar De Meerwaarde gekomen. Even later mocht ook AJ zijn opwachting maken. RP kreeg zijn schone spelerswissel en kon aan de Vlaamse patates, terwijl de rest gewoon naar friet verlangde.

Met 25-19 en 25-20 pakten wij zeer degelijk de derde en vierde set, waardoor De Meerwaarde een onneembare vesting blijft voor vijandige ploegen. Maar volleybal was een bijzaak dezer dagen. De paparazzi was de rest van het weekend vooral druk met fotograferen in het bos, in de kroeg en aan de Tellerstwerft.

Deze week was de roddelpers ook alweer druk aan het speculeren toen de nodige zwembaden werden gecreëerd in De Meerwaarde, maar daar hoort u de komende week meer over. Of u komt het zelf bekijken in Nijmegen als SSS 2 tegen Pegasus ten strijde trekt. Komt dat even niet uit, dan zien we u graag weer op 14 november in De Meerwaarde. Dan zullen de jonge honden van SSS 2 weer even wat kattenkwaad gaan uithalen.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)