Heren 2 en de mentale knop

De mentale knop. De heilige graal in de sport. Daar draait het allemaal om. Vorige week werd de zoektocht gestart, maar nog zonder succes. In Utrecht lag die in ieder geval niet.

Er werd gepraat, getraind, weer gepraat, weer getraind en besloten om een zoektocht te starten naar de mentale dop.. uh... knop. 

Zaterdag begonnen we met speuren in Utrecht. Locatie: Sportcentrum De Galgenwaard. Al bleek het voor sommigen al lastig te zijn om dit gebouw te vinden.

We wisten dat het een hels karwei zou worden, zeker toen we aankwamen het enorme sportcomplex: waar moesten we beginnen met zoeken? De juiste kleedkamer en zaal werden in ieder geval wel gevonden, waarna het echte werk kon beginnen.

Hiervoor hadden we wat extra mankracht meegenomen om te speuren: Niek niet-bouwen-maar-beuken Bakker en Cas alleen-maar-beuken-tegen-de-bal-en-de-vlagger Abraham.

Helaas was de speurtocht naar de mentale knop zonder succes. Sommigen van ons vonden gedurende wedstrijd wel een ander knop, met als gevolg dat het licht uit ging.

Met prima invallers leken we nog wel een puntje voor de terugreis mee te nemen, maar drie kansen bleven onbenut. Daar konden wij en de arme vlagger ook niets aan doen. Zodoende zwaaiden wij VV Utrecht en Kirsten uit en keerden we zonder punten terug naar Barneveld om met de harde kern heerlijk te carasabeëen.

Was dit het verslag al? Jazeker. Wat saai hè!

*Gaap*

Zaterdag (morgen) gaat de speurtocht naar de mentale knop verder. Dan begint voor ons officieel de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen SV Dynamo Apeldoorn 3. U bent welkom: groen of rood-geel, Barnevelder of van het over het spoor, met de fiets of met het vliegtuig. Om 16.00 uur in De Meerwaarde. Help ons mee zoeken naar de mentale knop.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)