SSS Heren 6 is kampioen 1e klasse G

SSS Heren 6 is kampioen! De OkayBoys - zoals het vriendenteam zichzelf noemt - zijn zaterdag 30 maart 2024 kampioen geworden in de 1e klasse G. De Barnevelders zijn na 14 wedstrijden nog altijd ongeslagen en hadden afgelopen zaterdag na één gewonnen set in Nijkerk de titel binnen. Gefeliciteerd!

Heren 6 is dit seizoen een nieuw team bij SSS. Iedereen heeft jarenlang bij SSS gespeeld, maar sommige mannen waren al een aantal jaar gestopt bij de club. De elf vrienden hebben zich opnieuw aangemeld, doen tal van vrijwilligerstaken binnen de club en schitteren ook nog eens op het veld met een zelfbedacht systeem. Volg je de ploeg ook op hun Insta voor de wonderlijke wedstrijdverslagen? Klik dan hier

De mannen hadden kundig uitgerekend hoe ze afgelopen zaterdag kampioen konden worden in Nijkerk, zodat ze 's avonds tijdens het SSS-feest als kampioen onthaald konden worden. Met partners, kinderen en ouders op de tribune was het met 15-25 raak! De titel was binnen. Daarna werd de tiende 4-0 overwinning van het seizoen behaald. Vervolgens was het een groot feest in Sporthal Corlaer en daarna tot in de late uurtjes in De Meerwaarde.

Foto (© Titsia Burink):
Staand v.l.n.r.: Erik Burink, Robin van de Bruinhorst, Brand-Jan van den Heuvel, Mark van de Kuilen, Geert-Jan Welink, Jacco van de Beek, Adriaan Kuiper, Jan Willem Gombert.
Zittend v.l.n.r.: Erwin Schut, Frank Schutten, Diederik Hendriksen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)