There's only one Green Army

‘Amsterdam, die grote stad, met hoeveel letters spel je dat?’ (Antwoord: drie). Waar dit natuurlijk een onverwoestbare klassieker uit de talige grapjescultuur is, toetsten wij afgelopen zaterdag gewoon negen letters in op het navigatiesysteem.

Met gevaar voor eigen leven stapte een aantal van ons nietsvermoedend in de auto bij een gelukkig snel-corrigerende spookrijder. Wel een mooie auto trouwens. Gelukkig zijn de Amsterdamse straten makkelijker te berijden dan die van Den Haag en kwamen alle teamleden veilig aan in de oude volksbuurt van Amsterdam en tevens hometown van onze André Hazes: De Pijp.

Eenmaal in het sportcentrum aangekomen konden we nog even bijkomen in de kantine voordat we het veld betraden. Armixtos dames 1 a.k.a. the Green Army (huh, there’s toch only one green army?) stond op het programma. Een ploeg die van lange rally’s houdt, wisten we ons nog te herinneren. Laat dat nou net iets zijn waar we beter in zijn geworden dit seizoen..

Over de wedstrijd kunnen we verder kort maar krachtig zijn. We zaten in een goede flow met een niet al te hoge foutenlast, waardoor we – niet geheel zonder tegenstand – alle vier de sets binnen wisten te slepen in zo’n anderhalf uur. Jep, there’s only one Green Army. En na zaterdag kunnen we zeggen, die vindt zijn oorsprong niet in Amsterdam.

Lekker rustig maakten we gebruik van de douches; we hadden immers gewonnen, het parkeergeld toch al betaald en het gaat ook gewoon niet zo snel met maar vier niet-zo-hard-stromende douches voor een heel team.

Schoon en wel begaven we ons door de kou weer naar de auto’s om koers te zetten richting Amersfoort Noord. De echte kenners onder ons kunnen wel raden wat we daar gingen doen #goedevoornemens #healthy2018 #fitgirls. Tip van de dag: mocht je echt trek hebben, sla de Mac Donalds bij Amersfoort Noord dan over. Over geduld nog niet gesproken.. Gelukkig kent een enkeling in ons team geen schaamte en was het voor hen geen probleem om de enquête van de Mac even in te vullen. Tips en tops behoren immers tot onze normen en waarden. Aan feedback heb je wat toch?

Om de dag nog even spannend af te sluiten, besloot een van de chauffeurs zonder lichten aan in het donker te gaan rijden. Dat is niets vergeleken met spookrijden, toch?! Aan oplettendheid ontbreekt het in ons team gelukkig niet en er werd al gauw teruggekoppeld dat deze chauffeur haar lampen misschien even aan moest doen. Zoals gezegd, aan feedback heb je wat.

Aanstaande zaterdag, 10 februari, spelen we weer eens een wedstrijdje thuis. Op mannendag nog wel! (Of spelen de mannen op vrouwendag?) Op deze dag zal de one and only Green Army namelijk zowel spelend naast ons als zingend na ons tijdens heren 1 te bewonderen zijn. Dus zet dat dagje sporthal maar alvast in de agenda!

Hoe dan ook, zaterdag treden we om 16.00u(!) aan tegen de dames van Apollo, die zo ongeveer gelijk met ons staan. In de uitwedstrijd tegen deze dames uit Borne hebben we vier punten gepakt en hun coach met een stoel laten gooien; dat gaan we zaterdag – minimaal – proberen te evenaren. Komt dat zien!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)