Bruggen in Nijmegen

Ook wij mochten afgelopen zaterdag weer op pad. Met de zonnebrillen paraat stapten we al rond het middaguur - voor ons is dat erg vroeg - in de auto richting Nijmegen. Maar goed ook dat we die zonnebrillen bij ons hadden; stilstaand op de brug voor Nijmegen konden we namelijk lekker lang van de zon (en uitlaatgassen) genieten.

Al rijdend probeerden we er ondertussen achter te komen naar welke hal we eigenlijk onderweg waren. Nijmegen kent immers meerdere volleybalverenigingen en welke sporthal bij welke club hoort is voor ons soms nog een raadsel. Dat we naar Pegasus onderweg waren wisten we in ieder geval wel. En dat de sporthal van Pegasus een bruggetje heeft konden we ons ook nog herinneren. En nee, dat was niet degene waar we eerder die dag op in de file stonden.. Niet veel later: ‘Ooooooooh ja’. Oftewel: de sporthal was gevonden.

Waar we bij de thuiswedstrijd tegen Pegasus onze eigen pannen-en-potten Green Army als steun hadden, wisten we dat we het in de uitwedstrijd op eigen kracht voor elkaar moesten zien te boksen. Unfortunately peanutbutter was niet iedereen uit ons team in staat om te boksen. Chantal en Heleen niet vanwege geblesseerde duimpjes en Sandra niet omdat ze een vrijgezellig weekend had. Gelukkig stonden we er niet helemaal alleen voor en waren Janine en Laura uit dames 3 mee als versterking.

De eerste twee sets speelden we wat onwennig en lag de foutenlast aan onze kant veel te hoog. Langzaam maar zeker leken we iets meer in ons spel te komen en zo rond de derde set begon het allemaal wat beter te lopen. En je weet wat ze zeggen: hard work pays off! De derde set boksten we ons naar 34-32 winst. Hup groen!

Na alle spanning en sensatie kon het in die vierde kant twee kanten op gaan (oké, dat kan het in feite altijd). We wisten onder het genot van lekker kinderachtige liedjes de winning mood vast te houden en ook de vierde set binnen te halen. ‘Laat die bal maar vallen, oh ohoooohoh.’ Voor het eerst in de tweede helft van de competitie speelden we een vijfde set, die we helaas net met 14-16 verloren.

Het enige voordeel van vroeg spelen is dat je zelfs als je een vijfde set speelt lekker op tijd thuis bent. En kwam dat deze zaterdag nou eens even goed uit! En ondanks dat er geen winst was om te vieren, werd er die avond genoeg gevierd met verjaardagen en heldhaftige feestjes.

En komende zaterdag wordt er al weer wat gevierd, namelijk het SSS-feest! Deze keer kunt u ons dan ook niet op het veld zien shinen, maar wel in de kantine in onze mooiste, weilandwaardige outfits. Het kan zijn dat we wel wat ongelukkig lopen; dat zal dan het resultaat zijn van de krachttrainingsessie die ons vanavond te wachten staat bij ITS. Come on you girls in green!

Hopelijk zien we jullie zaterdag op het feest (of daarvoor bij de laatste thuiswedstrijd van heren 1)? Zo niet, dan spelen wij volgende week op 7 april weer een thuiswedstrijd om 17.00u in de Meerwaarde. Fijne Pasen!

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)