Apeldoorn-(Z)uid

Zaterdag 14 april, de laatste uitwedstrijd van dit seizoen stond op het programma. Voor de laatste keer dit jaar reden we langs ons stamcafé in Apeldoorn richting de sporthal. Naja, sommigen van ons dan. Anderen sloegen uit paniek al bij de eerste beste afslag waar Apeldoorn opstond af en namen de toeristische route over de Veluwe richting de Alternohal.

Nog een keertje knallen bij een uitwedstrijd, dat was toch wel ons doel. En om op zaterdag dat doel te kunnen bereiken, is de voorbereiding op vrijdagavond vaak ook al van essentieel belang. Zo kwam een enkeling uit het team erachter dat je op zaterdag beter speelt als je de avond daarvoor een snackmix zonder kaassoufflés bestelt en dat rondjes rijden in een ronde parkeergarage ook een bijkomende succesfactor blijkt te zijn.

Toen we zaterdags om 16.30u (of was het nou 07.00u?) het veld betraden, gingen we goed van start. Bij Alterno zaten er af en toe aardig wat gaten in de verdediging, waar wij dankbaar gebruik van maakten. Voor we het wisten, was de set de voorbij. Zo ook de tweede set. Kijkend op de klok concludeerden we dat we lekker op tijd konden eten vanavond als we op dit tempo door zouden gaan. Ook niet verkeerd!

Helaas ging het in de altijd gevreesde derde set wat minder en lieten we de dames van Alterno bij blijven. We maakten zelf te veel fouten en de tegenstanders maakten daar op hun beurt weer goed gebruik van. We verloren deze set met 19-25.

In de vierde set werd de draad gelukkig weer opgepakt en konden we de winst binnenhalen. We hadden zelfs tijd om tijdens deze set (wel aan de kant natuurlijk) wat niet-volleybalgerelateerde vraagstukken op te lossen, zoals de vraag wat ‘lijk’ ook alweer in het Engels is. Spoiler: niet te moeilijk denken. En denk aan Leiden. Daarnaast werden er gedurende deze set ook wat reclameborden geanalyseerd, wat ons tot de conclusie bracht dat gesponsord worden door Bakker Toet ons ook wel een leuk idee lijkt.

Al met al een prima zaterdag zo. Zonde van de set die we hebben laten liggen, maar desalniettemin vonden we dat we de vier punten toch even moesten vieren in Apeldoorn-Zuid. Dat is nooit een slecht idee.

Morgen spelen we onze allerlaatste wedstrijd van het seizoen in onze eigen Meerwaarde. Om 16.00u start de wedstrijd tegen niemand minder dan de kampioen uit onze poule: WVC dames 1. Er staat voor ons op de ranglijst weinig spannends meer te gebeuren dus we gaan lekker vrijuit spelen en er alles aan doen om er een leuk potje van te maken. Komt u ook gezellig voor een voorlopig laatste middagje Meerwaarde? Het is immers ook de laatste kans om enkele speelsters te zien shinen in ons team, dus we zien jullie graag!

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)