#tranenmettuiten

Na vele wedstrijden en trainingen was het vorige week dan zo ver: de week van de laatste trainingen en wedstrijd van dit seizoen. Vorige week zaterdag speelden we onze laatste wedstrijd thuis in de Meerwaarde tegen niemand minder dan de overduidelijke kampioen uit onze poule. In de allereerste wedstrijd van dit seizoen verloren we vrij dik tegen dit team uit en in Wierden. We hoopten in onze laatste wedstrijd toch wat meer weerstand te kunnen bieden en wellicht ons seizoen met winst af te kunnen sluiten. Dat laatste is helaas niet gelukt, WVC bleek de sterkere in het duel. Maar helemaal met lege handen sloten we het seizoen gelukkig niet af; we wisten de dames uit Wierden toch nog één puntje af te snoepen.

Deze laatste thuiswedstrijd betekende niet alleen het einde van dit seizoen, maar ook het einde van dames 1 voor een aantal uit ons team. Na jarenlang van ze genoten te mogen hebben in dames 1 speelden Sandra en Daniëlle speelden tegen WVC hun laatste wedstrijd in dit team #tranenmettuiten. Daarnaast heeft Bart van Garderen besloten te stoppen als onze trainer en neemt hij na drie leuke en leerzame jaren ook afscheid van ons. Ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren; we gaan jullie zeker missen!

Een bedankje voor een aantal andere mensen is hier ook wel op zijn plek. Zonder vrijwilligers geen SSS – dus ook aan hen nogmaals: BEDANKT! Als laatste willen we ook onze sponsoren bedanken (dit begint wel heel erg op een speech van de Oscars te lijken..). Zonder jullie geen (aangekleed) team, dus bedankt voor alle kledij, steun en support! En ITS in het bijzonder: bedankt voor de nodige dosis spierpijn dit seizoen.

Aanstaande donderdag sluiten we het seizoen nog even echt goed af met een BBQ en daarna gaan we in de nieuwe teamsamenstelling trainen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hoe het team er volgend jaar precies uit zal zien, blijft nog even een verrassing. Maar hopelijk zien we jullie komend seizoen weer op de tribune bij de girls in green. Tot de volgende!

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)