Simplex/SSS D1 overtuigend door in de beker

Met twee klinkende zeges hebben de volleybalsters van Simplex SSS zich geplaatst voor de tweede ronde van de nationale beker. Eerst werd Longa’59 met 3-1 (25-11, 21-25, 25-17, 25-18) verslagen. Daarna werd Volco met 3-0 ( 25-13, 25-23, 25-20) aan de kant gezet.

,,We hebben vandaag een uitstekende teamprestatie geleverd’’, staat in de Barneveldse Krant opgetekend als reactie van Peter Spoelstra, die zaterdag voor het eerst als trainer/coach op de bank zat bij een officiële wedstrijd van de tweededivisionist. Tegen Longa begon SSS met veel servicedruk. Toen dat wegviel, ging de tweede set meteen verloren. ,,Daarna pakten we het weer goed op en lag de pass ook goed.’’

Spelverdeelster Joke Hahn kon hierdoor de middenaanvalsters Rachel Florijn en Marjolein Coers goed bedienen. In de tweede wedstrijd - met ondersteuning van Mylène van der Sloot - begon SSS indrukwekkend door een 13-1 voorsprong te nemen. Ook nu ging het in de tweede set heel moeizaam. Bij 19-23 maakte SSS liefst zes punten op rij, de wedstrijd was gespeeld. SSS bekert zodoende verder naar de tweede ronde op 29 oktober. In deze ronde zullen ook teams uit de Topdivisie instromen.

Zaterdag start de competitie voor Simplex/SSS D1 met een thuiswedstrijd tegen Trivos D1 (17.00 uur, De Meerwaarde).

Foto: Erik van 't Land

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)