Simplex/SSS D1 wint kraker in Tweede Divisie B

Simplex/SSS Dames 1 heeft de topper in de Tweede Divisie B gewonnen van Engeltherm WSV. De Barneveldse dames wonnen de eerste twee sets overtuigend en trokken daarna een 3-1 overwinning over de streep. SSS gaat aan de leiding met nog vijf wedstrijden te gaan.

Afgelopen zaterdag was de SSSuper SSSaturday in De Meerwaarde en Dames 1 gaf een perfecte aftrap. Als een wervelwind stormde de ploeg van trainer Peter Spoelstra over het veld en blies WSV omver. Simplex/SSS was erop gebrand om sportieve revanche te nemen voor de 4-0 nederlaag eerder dit seizoen.

Binnen een mum van tijd stond SSS al met 2-0 voor (25-13 en 25-11). Daarna ontspon zich een spannend treffen tussen de nummers één en twee van de Tweede Divisie B. Het ervaren WSV kwam terug in de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat SSS ook de derde set pakte. Uiteindelijk ging het bonuspunt wel naar WSV.

,,Een superfijne overwinning natuurlijk. Hier had ik absoluut voor getekend. We hebben het uitstekend gedaan. Ikzelf en het hele team was uitgelaten en dolenthousiast", reageert coach Spoelstra tegenover de Barneveldse Krant.

Dankzij deze 3-1 overwinning blijft Simplex/SSS de koploper, maar nu is het ook de ploeg met de minste verliespunten. De Barnevelders hebben zes punten voorsprong op WSV, waarbij de nummer twee nog wel één wedstrijd minder gespeeld heeft. Nummer drie SV Dynamo D3 heeft vijftien punten achterstand en twee wedstrijden minder gespeeld.

Programma Simplex/SSS D1:
Zaterdag 11 maart - 13.30 uur: SV Dynamo D3 - Simplex/SSS D1
Zaterdag 18 maart - 17.00 uur: Simplex/SSS D1 - WIK Steenderen D1
Zaterdag 25 maart - 18.00 uur: Ommen/Volco D1 - Simplex/SSS D1
Zaterdag 1 april - 17.00 uur: Simplex/SSS D1 - Avior D1
Zaterdag 8 april - 15.00 uur: Trivos D1 - Simplex/SSS D1

(foto: Erik van 't Land)

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)