Simplex/SSS D1 speelt zaterdag eerste bekerronde (16 september)

Voor Simplex/SSS Dames 1 staat een bijzonder seizoen voor de deur. Het vlaggenschip van SSS maakt zaterdag 23 september zijn debuut in de eerste divisie. Aanstaande zaterdag komt SSS voor het eerst officieel in actie dit seizoen; Dames 1 speelt thuis in de eerste bekerronde tegen Trivos D1 en Salvora D1. Lees hier meer over het vernieuwde Dames 1.

De afgelopen weken hebben de speelsters van Simplex/SSS zich voorbereid op het debuutseizoen in de eerste divisie. Afgelopen seizoen promoveerde Dames 1 vanuit de tweede divisie onder leiding van Peter Spoelstra. Ook dit seizoen zal de in Ede woonachtige trainer voor de groep staan, met Cas Abraham als assistent.

Daarnaast is SSS ook dit seizoen te bewonderen met hoofdsponsor Simplex op de kleding. De trouwe Barneveldse sponsor heeft het contract met drie jaar verlengd en gaat dus mee naar de eerste divisie met Dames 1. 

Selectie
De selectie van Dames 1 is grotendeels intact gebleven. Van drie speelsters is afscheid genomen: Maartje Koudijs (dames 2), Marjolein Coers (gestopt) en Abia Veenvliet (gestopt). 
Dames 1 is versterkt met twee middenaanvalsters. Isabel Kuipers heeft de overstap gemaakt van VCV en Heleen van der Heijden is na vijf jaar bij SV Dynamo weer terug bij SSS. Dat geldt ook voor spelverdeelster Lisanne Samsom. Helaas is de spelverdeelster door een langdurige blessure komend seizoen niet inzetbaar, maar ze zal wel betrokken blijven bij het team.

De rest van de selectie is bij elkaar gebleven, waarbij aanvoerster Joke Hahn aan haar veertiende seizoen in Dames 1 gaat beginnen.

Spelverdeler: Joke Hahn, Lisanne Samsom (geblesseerd), vacant;
Diagonaal: Eva Goud, Romee van Setten-Van den Berg;
Passer/loper: Iris Boerman, Julie ten Brink, Claude Davelaar, Celine Lekatompessy;
Midden: Heleen van der Heijden, Isabel Kuipers, Rachel Stoffelsen-Florijn;
Libero: Hanna Tingen.

Hoofdtrainer/coach: Peter Spoelstra
Assistent-trainer: Cas Abraham

Seizoen 2023/2024
De afgelopen weken heeft SSS drie voorbereidingszaterdagen gehad met toernooien in De Meerwaarde (tweemaal) en in Geesteren. Aanstaande zaterdag staan de eerste officiële wedstrijden op het programma in de eerste ronde van de nationale beker tegen tweede divisionisten Trivos en Salvora. Vorig seizoen reikte SSS nog verrassend tot de derde bekerronde door meerdere topdivisionisten uit te schakelen.

13:00: Simplex/SSS D1 – Trivos D1
17:00: Salvora D1 – Simplex/SSS D1

Het avontuur in de eerste divisie begint op zaterdag 23 september in Meerkerk tegen Volley Meerkerk '95. De eerste thuiswedstrijd op het derde niveau van Nederland is op zaterdag 30 september (17.00 uur) tegen VV Utrecht D2.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)