Geen punten mee uit Sint Anthonis

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Niet in eigen huis helaas; op zaterdag 24 februari reisden we af naar de Activiahal in Sint Anthonis. Of we daar succes hebben geboekt? Spoiler: niet echt.

De week begon eigenlijk vrij rustig. Iedereen wist de twee vrije zaterdag prima te vullen en was weer klaar om er tegenaan te gaan. Het wordt namelijk wel tijd om onszelf uit de gevarenzone te gaan werken, dus er is werk aan de winkel.

Het is misschien geen verrassing, maar ook deze week werd onze Leen helaas weer getroffen door een heus kanon van Clau. SJEMMEN MET LEEN PART GEEN IDEE! Toch hadden we een klein gelukje deze week; we konden een keer eerder trainen. En dan blijkt 19.00 uur trainen toch ook wel weer een beetje vroeg en haasten voor de meesten. Alles voor het goede doel zullen we maar zeggen. We hadden namelijk ook nog het een en ander te bespreken na de training. Bijvoorbeeld hoe we uit die beruchte gevarenzone gaan komen. HANDJES OMHOOG, HANDJES OMLAAG! Gelukkig was er voor dit gesprek weinig gekakel nodig en konden de kippetjes het gelukkig snel eens worden. ACCEPTABEL! Vol goede moed op naar zaterdag.

We zijn inmiddels al op het punt gekomen dat een uurtje rijden in onze ogen echt niet meer zo ver is; dat is eigenlijk nog een vrij kort ritje. Om 13.30 uur traden we aan bij De Meerwaarde voor vertrek en hadden we rustig de tijd om in de auto’s onze boterhammetjes te eten. Rachel, ook wel bekend als de pijnboompittenkoerier, besloot de mensen in haar auto mee te nemen in haar ongelofelijk… we zullen maar zeggen bijzondere muzieksmaak. Maar zelfs coach P kreeg wiebelbenen en moest het ontgelden in deze gezellige auto. Mocht je je afvragen wat we dan precies hebben geluisterd: Henk Bernard en Marianne Weber waren echt de favorieten van de autorit, met als favo titel De Italiaan.

Ondertussen werd er ergens anders in Nederland ook een verrassingsfeestje gevierd, voor Joke! En dan zul je denken: Joke? Die is toch in september jarig? Is ze dan stiekem getrouwd? Maar nee, deze keer mocht de echte captain Joke, Joke senior, even in de watten worden gelegd voor een bijzondere verjaardag. Of het uiteindelijk een uitje naar de Julianatoren is geworden moeten jullie haar zelf maar vragen.

Ondertussen waren de overige 11 teamies, Coach P en versterking in de vorm van Yanissa veilig aangekomen in Sint Tunnis. Evenals de fanbase die afgereisd was voor ons. Drie keer raden wie dat waren? Er waren trouwens zelfs spionnen die onze wedstrijd graag met eigen ogen wilden meemaken. Spanning en sensatie.

Maargoed, tijd om te beginnen – nadat Hanna de scheidsrechter nog even wees op onze veiligheid omdat de banken wel erg dicht op de lijn stonden en dat nog wel eens mis kon gaan. Zou ze ons misschien goed kennen? Ik denk het wel, het zou niet de eerste keer zijn dat er een teamie het publiek in duikt.

We startten de wedstrijd eigenlijk best wel prima. De pass hadden we goed onder controle en er werd hard gewerkt. Toch was het moeilijk om de bal bij de tegenstander op de grond te krijgen. De tegenpartij wist de rommelballen, zoals Lies dat mooi zei, beter op te ruimen en hierdoor trokken zij in de eerste set aan het langste eind (21-25). Helaas konden we onze (pijnboom)pit en strijdlust gedurende de rest van de wedstrijd ook niet omzetten en moesten alle punten in Sint Anthonis achterblijven (23-25; 19-25; 16-25). Die doet pijn(boompit)!

Helapika. We hadden natuurlijk op meer gehoopt. Met teleurstelling gaat een ieder vaak op haar eigen manier om. Zo vergat de een haar halve inboedel in de kleedkamer in Sint Anthonis (gelukkig letten onze teamies goed op elkaar #gratisaftehalen) en besloot de ander zichzelf ff klem te gaan zuipen. Ieder z’n ding. Vaak wel een gezamenlijk ding is de zoektocht naar troostvoer bij ons favoriete restaurant, dit keer in Cuijk. Zo kom je nog eens ergens.

Deze week hebben we weer hard getraind voor weer een nieuwe pot. Vandaag reizen we af naar gemeente Peel en de Maas: Meijel staat op het programma. De benzinetanks zitten vol, de bakjes pasta voor onze eigen tanks zijn gemaakt en we hebben er zin in. Mocht je je vervelen en zin hebben in een roadtrip (of de livestream willen kijken): om 18.00 treden we aan in De Korref tegen Peelpush dames 2.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)