Weer vijf punten voor dames 1

Een laat verslag, maar de inhoud blijft even leuk. Dames 1 weet in Nijmegen met 4-0 te winnen van Heyendaal!

De dames van SSS waren duidelijk de betere ploeg in Nijmegen, maar dan moet je als team deze rol ook nog waarmaken.

De eerste twee sets gingen gemakkelijk naar SSS, waardoor de concentratie wegzakte aan Barneveldse kant. SSS werd weer op scherp gezet door een profiterend Heyendaal. Al snel keek SSS tegen een achterstand van 8-13 aan. Gelukkig kwamen we toen weer bij de les en gingen we weer ons eigen spel spelen. Heyendaal bleef tot boven de twintig bij, maar daarna ging Frouke serveren. Zij serveerde met twee aces en een ketser van de tegenstander de set in een keer uit. Yeah!

Voor de laatste set zei Rob dat we alert moesten beginnen. Als we vroeg een voorsprong zouden pakken, zou Heyendaal niet meer terug kunnen komen. Hoewel de eerste twee punten van de set voor de thuisploeg waren, denderden we daarna over ze heen. Al snel hadden we een ruime voorsprong en konden de vijf punten ons niet meer ontgaan!

Het beroemde rondje van Rob konden we helaas niet in Nijmegen nuttigen, aangezien de studenten om 7 uur 's avonds de kantine niet meer open hebben (vreemd). Dus hebben we het gevierd in Barneveld!

Door deze overwinning staan we op een vijfde plaats. Zaterdag zijn we vrij, maar 1 december spelen we weer thuis: tegen Hevo.