De week van Dames 1

Ditmaal geen verslag van de wedstrijd, maar een verslag van de week. Wat hebben we als dames 1 geleerd?

 

Judith gaat harder slaan van chocolade pepernoten. Rob wil met ons wadlopen. Roelien en Lisanne weten niet wat wadlopen is. Rob komt uit Friesland. Frouke vergeet te trakteren als ze jarig is. Maar de chocoladesoesjes waren een fijn goedmakertje. We hebben een goede reden om kampioen te worden: Joke allemaal een slagroomtaart in haar gezicht gooien. Dit was trouwens een idee van Joke, niet van ons. Sinterklaas verspreekt zich ook wel eens.

 

Movember ook zijn invloed op dames 1 heeft gehad. Super Mario bestaat blijkbaar wel. Mannen met snorren kunnen goed dansen. Teveel haarlak op je hoofd is nooit goed. Frouke kon haar hoofd er bijna niet meer van draaien. Mannen zijn niet altijd zo oud als ze er uitzien. Joke is de lieve heer niet. Rob wisselt graag ideeën uit met de ballenkinderen van heren 1. De mannen stelen het hete water van de vrouwen, aangezien wij bijna altijd koud moeten douchen. Judith met haar shampoo wel de beschimmelde vloer heeft schoongemaakt. De patat met brokken van Guus smaakt nog steeds even lekker. Joke en Jantine hadden nog steeds grote honger, en bestelden voor zichzelf maar liefst elf broodjes kroket.

 

We speelden ook nog een wedstrijd zaterdag. Albertine is niemands schatje (behalve dan van haar man). Maar ze is wel een bijzondere verzorgster; ze doet namelijk gewoon mee met de warming-up. Jantine maakte haar debuut in dames 1 en daar waren we heel blij mee. We hadden een leuk Pietje in ons midden, en ook één op de bank. Onze mini’s van de week waren heel enthousiast, vooral met het leegeten van ons bakje mandarijnen en komkommers. Ook de tegenstanders hadden mini’s van de week meegenomen. Deze bleven de hele wedstrijd mee doen. In een rijtje zitten en elkaar masseren voor de wedstrijd leidt niet tot extra punten. Emma hangt de komende tijd meer om Joke heen, ze wil graag meer ballen hebben.

 

Janine heeft een prachtig kruisje geslagen. Henrieke vindt het zwaarder om assistent-trainer te zijn, dan dat ze een hele wedstrijd speelt. We hielden onze tegenstander een set zelfs onder de tien punten, in tegenstelling tot wat de nevobo-site beweert. Rob was blij dat we vijf punten behaalden met onze “wedstrijd”. 

 

Vooral hebben we geleerd dat het spelen tegen een rommelige tegenstander het eigen spel niet ten goede komt. Zaterdag spelen we gelukkig weer een echte wedstrijd, tegen Gemini in Elst.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:

A,B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)