Dames 1 heeft offday, maar wint wel

Afgelopen zaterdag speelden we zeker niet onze beste wedstrijd ooit. Misschien zijn we wel nog nooit zo timide geweest als in de eerste twee sets. Een ding was zeker, we waren zoekende. Na drie weken geen wedstrijd waren we allemaal het wedstrijdritme kwijt.

 

We begonnen de wedstrijd met Joke, Henrieke, Lisanne, Judith, Emma, Janine en Simone. Omdat Frouke helaas geblesseerd is, wilde Chantal bij ons op de bank er bij komen zitten. Bedankt daarvoor!

 

De eerste set ging verloren met 17-25, het liep niet aan onze kant. In de tweede set ging het beter, we pakten een riante voorsprong en kwamen in ons spel. Op een stand van 24-17 leek er geen vuiltje aan de lucht. Vanaf dat moment wilde er geen bal meer op de grond aan de andere kant, en maakten wij fout na fout. Heyendaal kwam gelijk, en pakte uiteindelijk de set met 27-29.

 

0-2 achter tegen Heyendaal. We mochten ze niet onderschatten van Rob, hadden we dat dan toch gedaan? In ieder geval was niemand van ons bereid om te verliezen, dus moesten we er wel een vijfsetter van maken.

 

Dat deden we dus ook! Met 25-22 en 25-21 wonnen we de derde en vierde set, en vooral na de derde set was de ontlading groot. We kunnen het dus wèl! 

 

In de vijfde set pakten we al snel een voorsprong (8-4). Op 14-7 was de overwinning al heel dichtbij, maar weer lieten we Heyendaal terugkomen. Ditmaal was het niet tot op gevaarlijke hoogte, maar wel weer onnodig. Gelukkig konden we ditmaal het beslissende punt wel maken: 15-11.

 

Het was een moeizame wedstrijd waarin we heel hard moesten werken, juist omdat het niet ging zoals normaal. Er had veel meer in gezeten tegen Heyendaal, maar dat we uiteindelijk wel winnen is dan wel heel erg fijn. 

 

Volgende week spelen we uit tegen Ormi, die op een twee plek staan en nog strijden om het kampioenschap. Zoveel mogelijk punten van ze afpakken, dat wordt het doel!

 

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)