Dames 1 start zaterdag in eigen hal

Het seizoen 2013-2014 is begonnen voor ons! En we nodigen iedereen bij deze van harte uit om zaterdag te komen kijken in De Meerwaarde als we onze eerste oefenwedstrijden van dit seizoen spelen.

Al enkele trainingen zijn wij druk bezig om de conditie weer op peil te krijgen, de ballen ín het veld te slaan en leren wij om met deze nieuwe samenstelling als team te functioneren. We hebben ten opzichte van vorig jaar vier nieuwe gezichten: Sandra en Geralde zijn ‘terug’ vanuit dames 2, Mylene is weer terug op het oude nest na een uitstapje in Huizen en Sanne hebben we bij TweeVV vandaan weten te halen. Aanstaande zaterdag 31 augustus hebben we als team onze eerste krachtmeting, in eigen huis. Helaas is Sanne nog op vakantie, dus die ontbreekt deze week nog even.  

We willen trouwens nog even de aandacht richten op onze sponsor. Na enkele jaren trouwe sponsoring hebben we helaas afscheid moeten nemen van Holland Parket. Gelukkig hebben we al wel weer een nieuwe sponsor gevonden, die vanaf de start van de competitie op onze shirts en trainingspakken zal prijken. Bij deze alvast een bedankje voor De Babbel uit Barneveld!

Het programma voor zaterdag 31 augustus ziet er als volgt uit:

12.30 SSS – Madjoe (Enkhuizen)

16.30 SSS – E.V.V (Elburg)

Hopelijk tot zaterdag!

Groetjes,

Dames 1

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)