De seizoenstart van dames 1

SSS- Orion 2 (1-3)
Op het moment van dit allereerste wedstrijdverslag hebben we er al drie competitiewedstrijden op zitten. De eerste wedstrijd in de tweede divisie ging niet helemaal zoals gehoopt. Orion 2 bleek (nu nog) een maatje te groot en wij haalden niet ons eigen niveau. Toch wisten we een puntje te pakken en waren we al direct van de 0 af.

Forza Hoogland - SSS (3-1)
Een weekje later speelden we in Hoogland tegen Forza. De ploeg kennen we van oefenwedstrijden en dus waren we ditmaal niet verrast door de vele kreten: 'Henk', 'Olijf' en 'Joke' (die klopte per ongeluk). We speelden beter dan tegen Orion, maar niet goed genoeg om te winnen. Er zat wellicht meer in; het bleef echter bij slechts 1 puntje.

Aan teambuilding geen gebrek, want het grootste deel ging hierna pizza en loempia's eten bij Geralde, terwijl huize Hahn zich klaarmaakte voor een feestje. De cakejes hebben waarschijnlijk bijgedragen aan de goede prestaties van de zaterdag daarop. Net als de goede discussies over het wel of niet dragen van hempjes, eventuele scheuren in spijkerbroeken en de grootste vraag van allemaal: wat wordt er gedragen onder een kilt?

SSS - HSC (3-1)
De volgende zaterdag kwam HSC bij ons op bezoek. Dit is een heel jong team (grootste deel tussen de 13 en 18 jaar), met maar een enkele ervaren kracht. De servicedruk bleek het belangrijkste te zijn tegen deze ploeg. De eerste set lieten we ze terugkomen, maar pakten we de set net op tijd. In de tweede set speelden we voornamelijk tegen onszelf en dus verloren we deze set onnodig. Gelukkig stelden we in de derde en vierde set weer orde op zaken (25-14 en 25-8). De stijgende lijn is zichtbaar, al werd het harde werken voor ballen af en toe met een paar blauwe plekken beloond. Zo loopt Emma rond met een blauw oog,  heeft Henrieke een gebutste schouder en liep Simone met blaren op haar armen rond. Maar: we hebben wel onze eerste overwinning binnen!

Graag gaan we nog even door met het binnenharken van punten. Zaterdag gaan we dat in ieder geval proberen in Apeldoorn tegen het tweede team van Dynamo!

D1

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)