Punten, de rempas en Sinterklaas

Sinterklaas, eigenlijk zijn we daar veel te oud voor. De Sint vermeldde ons echter wel voor aanvang van de wedstrijd dat we geen cadeautjes moesten verwachten. Tegen oude bekende Auto van Oort/ Rebelle zouden we zelf het spel moeten maken.

Net zoals in Deventer wonnen we het inslaan. Vooral onze middens, in vergelijking met die van de tegenstander. Na een sjembal besloot de libero uiteindelijk toch maar niet meer te gaan verdedigen op de drie meter...

Ditmaal wilden we echter meer winnen dan alleen het inslaan. Zonder mini van de week ('zonder heren 2 geen supersaturday'Bram wilde ons ook niet bijstaan) begonnen we aan de wedstrijd.

Na een paar ballen kwamen we er achter dat ze in Dieren niet op rempassen trainen, en Emma en Henrieke landden gezellig samen op de voeten van de tegenstander. Punt voor de tegenstander, maar in ieder geval nog hele enkels voor de thuisspeelsters. Het gemis van de rempas kwam gedurende de wedstrijd nog enkele malen aan bod, maar de verslaggever kan u melden dat we er allemaal gelukkig ongeschonden vanaf zijn gekomen!

In de eerste twee sets hadden we opstartproblemen. Toch wisten we als vanouds de achterstand weg te werken en kwamen we alsnog op een 2-0 voorsprong. De beruchte derde set ging ook moeizaam, en helaas door eigen fouten verloren. Dat verlies dreunde niet lang na, maar zorgde juist voor een ommekeer. Als een speer gingen we van start in de vierde set en eindelijk speelden we ons eigen spelletje. Rebelle kwam er deze gehele set niet meer aan te pas.

3-1 winst! Geen cadeautje van onze Sinterklaas helaas, maar toch vier punten in onze eigen schoenen gestopt.

Annet nog bedankt voor het schrijven! Vooral de tweede scheids was erg opgelucht dat er gelukkig iemand was die wilde helpen!

Dit weekend zijn we vrij en dat vieren we onder meer vanuit Rome, Londen en Venlo!

P.s. Geralde is er weer! Oke.. ze was er iedere zaterdag ook gewoon bij, maar vanaf vanavond traint ze ook weer met ons mee. Sterkte Ger ;)